šad tad lido ,kāds ar sarkaniem a'h tas esi Tu ,kas joņoja ,kā nenormāls pie sūdenes no kalna lejā ,ar kuru es centos runāt ,lai tā nedara?
kegumm, sōrī, braukšu strādāt, gan jau Tevi arī satikšu! Strādāt,tas ir strādāt tur, Jūrkalnē, iemūžināt Jūsu ampelības un parādīt arī tautai :)
ka ja kas ta bilde ir uznemta keguma stacija un atceries gadijumu pie suknu majas kad lidoju preti ar sarkanu opeli
Sveiks,jevlampijs vaitad tādi ,kā bildē staigā par Ķegumu ,nu nebiju manījis nevienupat līdzīgu.
BET ---JA ,ŪDEĻĀDAS KAŽOKS-NEPAJOKAM,,,,,
Zogs,kapēc ne provēt jau varam ,ko nozīmē draņķigs partneris atceries copi kopā ar Bumu ,kam no mūsu kompānijas laivā nebija zivis?
Zogs,ieņem laicīgi zemo startu ,nu tā kādas 24 h iepriekš...savādāk netiksi tai sotakā...
Mjuniors,, ir krāsas ,kas uz liso arī ķer,es aprunāšos=tad būsi trešais-pats pieteicies,,,,,
nesanāks! šodien matus nodzinu! būtu vakardien runājuši, sanāktu tiešāms laps :D..
Izlemts! Aprunājos šeptē... brauks strādāt! Tā būs interesantāk visiem! :) Uz tikšanos Jūrkalnē!
Mjuniors-ja tev ir ko krāsot, mēs varētu tevi pieņemt kā savējo,,,,,
Mjuniors,komandā ir 2,tā kā nesanāk kā iecerēji,,,,,
ja četri komandā, tad viņus varētu likt kā kilometru atzīmes :D
Tonis,nu nu tad jau redzēs,veiksme būs mums visiem it īpaši man.
Pogotāji,jūs varētu robežstabu funkcijas labi pildīt,no 4 km varētu saskatīt....DDD
a kāpēc ne -,,,luksofori rulle,,,
pekausis313 nu davai pogajam ara lisos
zogs izklausās labs kandidāts!:D.. izklausas, ka būs labs tur plezīrs, varēt jau ar pieteikties,viens jau tik fīderis.. neēsmu vēl ķēris tās plakanās, vienīgi tirgū :D.. katrā ziņā, manuprāt, kaut arī nepiedalīšos apskatīt būtu ko!:) kas piedalīsies, tiem ne asakas:)