atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

pekausis313 06.10.11
jevlampijs, man līdzīgi-tikai ne tik gari ,moš taisam komandu un izpogājam spečus-,,,bez pričenēm,,,
jevlampijs 06.10.11
nu kam tagad viegli ne visi tadu var dabut gatavu
urmaas 06.10.11
Jevlampij
Tu esi bīstams.Tavu pričeni var sajaukt ar luksaforu!!!
:DDD
jevlampijs 06.10.11
+kegumieti es varetu tev sastadit kompanij es ar esm no keguma
aakkis 06.10.11
Vot tā būs ambrāža 4 km cope!....Interesanti jau būs!Ja vēl labas balvas,tad tur kolhozs būs ne pa jokam.Katram jau tiesnesi nepieliks aiz muguras!!!!Jāiepazīstas ar nolikumu,un noteikti jau Ginesa rekorda grāmatā var LV tikt!
zogs 06.10.11
kegumm, varētu sastādīt CO, bet vēl neesmu izlēmis, strādāt, piedalīties vai kā! Es gan partneris draņķīgs...butes esmu ķēris 1x un tā pati bija nesen :)
kegumietis 06.10.11
Uh,es jau arī labprāt dotos tai 4.km distancē ,bet nevar sarūpēt sev kolēģi.
daddy_j 06.10.11
ja 4km no vietas ir copmaņi, tad varētu būt interesanti paskatīties un saprast tās "bušu āderes", jo ne jau visi vienādi vilks :)
mww2005 06.10.11
Nekadu drumako inventaaru tur nevajag un ja kas, man ir kaads lieks kaats arii pieejams.
sienaazis 06.10.11
Nav inventāra un baigi nevilina taa cope, bet paskatiities gan vareetu, gan ar famiili aizbraukssu.
mww2005 06.10.11
Sienazi, piesakies! Mes intereses pec ari startesim :)
sienaazis 06.10.11
Vot tā būs ambrāža 4 km cope. Varētu būt tīri interesanti.....
NG-NG 06.10.11
Maču centrs būs Jūrkalnē, sektori sāksies no Rīvas upes ietekas un tad uz Ventspils pusi, būs vismaz 2 lieli stāvlaukumi, atgādinu, ka organizatori reģistrēs pirmās 100 komandas, kas jau ir 4 km krasta, pirmajā festivālā vairāk dalībniekus reģistrāt ir bailes, tiek domāts par iespēju izvadāt tālāko sektoru makšķerniekus, lai nav uz savu sektoru jāiet 3 km, bet tādu festivālu rīkošanā pieredzes nav, tāpēc arī ir komandu ierobežojums, negribās sašmucēties aiz nezināšanas vai kāda neizdarības
siluro 06.10.11
NG-NG
jūras maču centrs būs kempingā "Zaķi", vai es k-ko jaucu????????????
Piratello 06.10.11
es par sacesniibam juuraa:DD
Piratello 06.10.11
Mezhonji, sadisti:DDD vareeja jau atrast vietu kur pie juuras nav jaakaapj pa 5staavu maajas sienu:DDDDuz leju veel taa, bet maajas ja gribaas?:DDD
PitonZ1 06.10.11
skaidrs...pāāāāldies..........
Liepger 06.10.11
Nu re - orgi jau tūlīt paši atsaucās :)
Liepger 06.10.11
Orgi sīkāku info un nolikumu solīja šonedēļ. Gaidīsim, noteikti info būs, tiklīdz orgiem viss skaidrs. Viņiem taču tad arī vēl vajadzēs noteikt sacensību apmērus/organizatoriskās lietas, kas izrietēs no savlaicīgiem copmaņu komandu pieteikumiem.
NG-NG 06.10.11
pirmdien iekš Fishing.lv un salmo.lv tiks publicēts jūras copes festivāla nolikums, no pirmdienas arī sāksies komandu pieteikšanās sacensībām

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs