te nu jaapiekriit Hecs7.. es teemeeju tik uz kaadu 1/2 oktobri..
Skatos baigie optimisti, visā piekrastē vilnis ap 1.5 m, vējs 11-13m/s vidēji, pat līdz sestdienas pēcpusdienai, kāda tur var būt cope, man jau ar nagi niez, bet pastaigāties un pačalot ar Otsosoviča un Oblomova kungiem, gan galīgi negribās.
Var būt Jums ir īpaši klusie līči, kur nav ne viļņu ne straumes, ne vēja?
mēs laikam jau 5dien uz pēcpusdienu laidīsim atklāt sezonu;)
Sveiks, Zacep!! Jaa, paldies, paldies, Tu piemirsi, ka man ir arii forsha freilene maajaas!! :)
Sveika Elīna.Atļaušos papildināt:esi ne tikai Makšķerniece,Medniece,Traktoriste bet arī forša Māmiņa savam,nu jau vairāk kā 3 mēnesīšus jaunam mazulim,ar ko arī apsveicu.
Kādu vārdu iedevāt mazulim?
Labriit visiem!!
Vai dzirdeejaat vakar, ko Grabovskis teica copes nosleepumos?? 5/6 novembrii Juurkalnee buus bušu copeeshanas čempionaats, buushot daudz tautas, diennakti ilgs pasaakums pie juuras un forshaa kompanii, nu man liekas ideeaaali!!!!! :))
tisrims...ieliec negera mugurkaulu un varesi kert3 normas...6dien laizam vai ka?
Ja gribas isbaudīt ne tik vien kā ozonu rudenīgās noskaņās, tad prātīgāk būtu plānot copi iekš to jūrj' nākošnedēļ 1.dien vai pat 2.dien, vo. Man kā_ reiz sākas vaļinājums, ibio! Un Ventas puskumpie arī nebūs apnikuši.
lab lab . es tik tā .... neuzkrītoši apjautājos:)))))
Bračka, Tev ir sajēga par "pieklājīgiem" jautājumiem publiskā telpā, vispābā? :))))
Lai tač copējas pa skaisto ;)
Es tik par copi rakstu :) ))) un ripa vārtos :))))Labi jāskatās hoķis :)
Ups !! Kur ta vēl jūs tiekaties ?? :)) ...vispār jau cope ir labs iegansts izšļūkt no mājas .... :))
Roli, Tu ar par copi jūrā, labi, te!
P.s. Cope jūrā, it sevišķi labā company, ir SUPER!!!!!
čau, Roli, čau! ;) prieks tevi redzeet forumā!!
Par copi lūdzu, par copi :))))
Sveika Elīna :)
P.s. Tavā gadījumā, MEITENE jāraxta ar visiem lielajiem burtiem ;)
bumbas ripinat?nu nu!
:DDD
:O
Sexīgi!!!!!
Un drosmīgi ;)
atlaushos piebilst:
esmu meitene- Makšķerniece, Medniece, Traktoriste utt..