atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

urmaas 16.07.11
TereTere:)
Es ir liels puika.Gribu rakstu,negribuari rakstu.Kur gribu&negribu tur ari rakstu!
:DDD
kilka 16.07.11
urrrrmaas terrre :) ko neraksti speciālajā Rīgas Jūras līča tēmā??? Ak, jā, ikauņi... :DDD
urmaas 16.07.11
šodien vīri līcī cīnās ar vēju.Jūtu līdzi tiem diviem brašuļiem stiklašķiedras laivā.Jābūt biku drosmei,ar tādu laisties selgā.
:))
Leopolds 16.07.11
eh! Es ar labprāt aizskrietu, bet sēžu parkā un sīci auklēju un jūtu līdz visiem kas var izrauties:) Ne asakas!
GaBe 16.07.11
liec taarpu , nakteni un klape , pats ari butu ja nebuu slinkums miit pedalus
Jāķer būs kaut kas cits, tur brekšiem, vimbām, plaķiem arī jābūt....
GaBe 16.07.11
Man ar deretu kad bute - jaiemegina bus kupinatava :D

Bet dēl 1 but sedet :(
Vairāk uz beigām, ja zini vispār kur es biju ? :DDD
GaBe 16.07.11
Sakuma - vai uz beigam ? No rita viens bija - paša gala , hvz ko sis tur darij !
Vakar no kādiem 21:30-01
GaBe 16.07.11
Karpas gabalinu wd-40 un cope aiziess ! Roli no cikiem biji ?
Ko tieši gribi lai es izzondēju ? :) Ķerās viņas uz tām pašām ēsmām , kas vienmēr ir viņas ēdienkartē, nekāda spīdošā cope uz butēm šijā laikā nav , šad tad dziļumā kaut kas jau trāpās, bet neteiktu ka tā būtu kāda sistēma. Tas Liepājas pusē...
ernestins50 16.07.11
nu re Roli, bute ri, gan jau šī nāk pie krasta arī. tik nezin ko labāk vasarā likt uz āķa. Liepājā uz ziemelīša līdz nārstm liec tik garneli un pucē tik. bet ar tovasaru ir kā ir. lie kās ka Tu esi no liepājas puses , varbūt vari pzondēt tomēr un uzrakstīt sīkāk par šo tēmu.
GaBe 16.07.11
tadi pasi ka no krasta
imantsk 16.07.11
zans! Ja nav noslēpums kāds ir bušu ķeršanas princips no laivas,kādi rīki ?Nekad tas nav darīts.
Tu Zans - kas tas par nēgi ??? :)
Vakar no mola viena bute :)))
zans 15.07.11
Neliela atskaite no Ziemupes piekrastes - mērķis butes. 12.07. ar laivu Jūrā netikām, vakarā uz diviem 12 butes un nēģis uz aci 70-80 cm ap 1-1,5 kg, ēsma garnele Jurā viļņi ap 1,5 m un nepārtraukts vējšs no jūras copējām ap 5 stundām. 13.07. no rīta atkal netikām jūrā, vakarā pa 3 h trīs butes un paliels plicis. 14.07 no 8-12 ar laivu jūrā kādus 300 m no krasta 36 butes uz diviem patīkama biezuma un izmēru kopējasi svars ap 5 kg, pūta krasta vējšs un viļņi bija mitējušies. Ir tomēr vasarā jūrā ko meklēt:)
GaBe 15.07.11
Pieliku dažas bildes saveja BLOGA no vecas labaas copes vietas Melupītes ! Līdakas ir - bet mazinas , lielās jamekle ! Asari ari pa retam trapas ! Bet viss aizaudzis jo del tām perestroikam udens ka ezera stavoš ! Žēl , ir dabut ari 5 kg līdaka šaja upīte ! Tagad gan maliķi visu ir iztirijuši !
urmaas 15.07.11
Tisrims
Manam ir citi uzziņu avoti - labi čomi.Gan zveinieki,gan copmaņi.
:))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs