atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

klibais 31.03.11
ruida.Izmērs labs!Kā ar biezumu?
ruida 31.03.11
Šodien biju Saraiķos uz butēm..pasedēju kadas 4 stundas un tik tris pieķeras..izmērs bija 30-33 cm..
blakus vel sedēja vīrelis,cik redzēju tad tas tik vienu izvilka..
Boroda 31.03.11
Jā, un ledus biezums 20-40cm:)) Tas līdz brīdim, kad austrums iepūtīs:))
urmaas 31.03.11
vēl šodien,Saulainajos krastos,vīri čer lučus!!!
:)))
sasodic 31.03.11
sestdien no rīta sola viļņus ap 1m bet uz vakaru jau tikai 0,3m, tas par Pāvilostu... bet nu, kā pieredze rāda... jāpieliek biški tas... sgakam klāt :D
Gatizs 30.03.11
Taa jau nav nekaada niicas upe bet gan baarta:)
Ja esi tik speeciigs google maps tad arii upi atradiisi:)
Liepger 30.03.11
Njā, nagi jau niez, kamēr bute vēl laba, nenonārstojusi (pēc nārsta tā par kompaktdisku pārvērtīsies). Sola siltāku (ties gan, arī vējaināku) laiku, bet, ja viļņi ļaus, tad vīkendā vajadzēs paprovēt.
hecs7 30.03.11
Šodien bija pāris kadri iebraukuši paskatīt, kas notiek kurzemes jūrmalā, satikuši tikai Ablamovicu un Atsosoviču pastaigājamies.
Vilnis augsts, ūdens līmenis ar vēļ augšā, bute klusē, spožais ar nepiebrienams vēl.
Tā ka vēl kādas pāris dienas vēļ jāpaciešas.
Headhunter 30.03.11
Nu iedodiet taču kāds koordinātas džekam :)
kraukskjis 30.03.11
Labdien,ceru saņemt no kādu liederīgu informāciju,gribu šitās brīvdienas vai citas laizt uz copi,dabūju info par Nīcas upi kas savienojas ar Liepājas ezeru sakot ka tur ķeroties vimbas,vēdzeles, raudas.Uz gruntenēm ,bet nekad neēsu tai galā bijis,vēlos uzzināt koordinātes kur tieši braukt-vietas??? ir doma ja gadījumā ja nekas prātīgs tur nav-neķeras,tad laist tur blakus esošai jūrai uz butēm,bet tur arī nezinu vietas,jo dzīvoju Tukuma rajonā. Paldies,gaidīšu info.
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Slampe,+Latvija&daddr=N%C4%ABca,+Latvija&hl=lv&geocode=FW5rYwMdN3VjASmfgnDP0hzvRjG-UgOyI-xrcg%3BFZ_BWwMdumNBASn_2SPgOLL6RjH32Os2dj_1KA&mra=ls&sll=37.0625,-95.677068&sspn=52.550571,79.013672&ie=UTF8&z=9&dirflg=d
ABE 28.03.11
Bijām pie jūras Labragā, pāris stundas gan 6dien, gan 7dien....vairāk nevarēja to vētru izturēt.....ievērības cienīgākais loms - plēves maisiņš:)....nu, jā - vēl arī iesnas:))) Bet nebijām vienīgie...jāgaida siltākas naktis!
Atlika vēl tikai uzzināt no tā zvejnieka kad tā bute īsti nārsto....
wimba 27.03.11
Pagāšgad maija vidū pievilku butes spaini. Pēc tam knapi noēdām. Knapi - tāpēc, ka asaku viņām pavasarī vairāk nekā gaļas. Ar rudeni nevar salīdzināt. Lieciet labāk viņām mieru. Pazīstams zvejnieks teica, ka līdz ēdamam izmēram viņas atkopjas tikai uz Annām, t.i. kautkad jūlijā.
Duglas 27.03.11
labdien, es ar gribēt to butti un to taimiņ ķert, bet nemāku. Vai kāds man nevarētu lūdzu atsūtīt sīku instrukciju :
-kā sagatavot copes piederumus (āķi, auklu resnums, sistēmas utt),
-ko vislabāk izmantot barībai,
-savu copes know-how aprakstus (vēlams ar foto vai video)
-un galvenais - savu iemīļoto copes vietu GPS koordinātes un ieteicamos copes laikus ? Pateikšu lielu paldies !
trijzuburis 27.03.11
kad nārsto asari?
sasodic 27.03.11
sestdien Pāvilostā ar laivu... pīīī... viļņi krietni pārsniedza paredzēto augstumu... pat līdz mola galam nebija cerību tikt... un no kratsa ar izskatījās ka nav ko iesākt...
anubiss 27.03.11
Jūrā būs vēl par agru. Nedaudz pacietības . Tad kad temperatūra naktīs paliks plusos tad var gaidīt drīzu aktivitāti. Nu ap 20 aprīli var droši mēģināt gūt lomus. Butes būs gan iznārstojušas gan vēl var būt ar ikriem. Nārsts dažādas sugas butēm ir mazliet atšķirīgos laikos, bet aptuveni vienāds.
koshka 27.03.11
Paldies!!
Pameginasu nedelas beigas, ja nebus tad nepacietigi gaidisu aprili:)
Dzeerve 27.03.11
es domāju nedēļas beigās pirmā aktivitāte parādīsies. ja var ticēt laika ziņām tad sestdien svētdien +10 :)
aigaigars 27.03.11
Nu man ar pieredze nav pārāk liela, bet es teiktu, ka 12.04., ja vēlies precīzāk, es domāju, ka ap 17.50 vietu konkrēti nepateikšu, bet visticamāk starp Lūžņām un Miķeļtorni. :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs