atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

lacuks007 26.02.11
ja man ar zvanīja! pipec :D es ar tikko no saulkrastiem! ja ir zirņi līdz tad super! pilna kule!blakus apurbēji atsūkāja totāli! un vajag motili un peipusa murmuli! ideaļņiks!
edgarst 26.02.11
Man arī tikko čoms zvanīja, teica, ka knapi pasējuši tikt nost. Ap 100 cilvēku plaisas otrā pusē palikuši, izsaukti glābēji....
vihrovs 26.02.11
jopt tas gan suudiigi....naaves eenaa..
Tikko info pa telefonu,ja nešaubos tad pie Bulduriem norāva ledus gabalu.Vesela brigāde lēnām dreifē prom no krasta.
Breks 26.02.11
Kuilis
Iesāc ar baltajiem, noķer pirmo un būs Tev salaka!
Kuilis 26.02.11
Kādreiz salaku ķēra uz salaku, tirgū nav. Ko lai sprauž uz āķa?
semirs 26.02.11
bija taads interesants momentinjsh, peec copes piecirtu un vilku augshaa un apmeeram pusuudenii uz paaris sekundeem mana kombinaacija ar zivi itkaa aizkjeeraas un tad peekshnji atkal aizgaaja, izvilku aaraa un mana stinciite bija pamatiigi sakosta!
semirs 26.02.11
labdien kungi!
maza atskaitiite, par copi 3dien un 4dien Dzintaru baraa pa divaam dienaam nekas iipashi spiidosh 55stintes un 1luciits , bet dienas pavadiita godam :)
sagittario 26.02.11
Labrīt!
Vispirms teikšu tā- Zivniek, Tu man esi parādā!!! Lai ar' man luči nevisai kā šķira, izlasot Tavu gatavošanas procesa recepti, es aizrijos ar siekalām! PIEMINĒSI! :D Tik tāds sīkums, ka jānoķer Tevi!

GKL- beidzot esi definējis stinšu copes procesu! :DDD Leišiem Žalgiris un stintes... :D

P.s. Labi, ka ir čomi, kuri izvelk no mājas. Tā jau saskābums bij' sācis veidoties... :))) Un štrunts par zivīm- ja nenoķeras tik daudz, cik gribās, var taču piepirkt klāt tirgū! :)))
woiceks 25.02.11
...ko juus te njemaas,piesien blitkai sarkanu dzijas pavedienu un kautko dzivu,lieta dariita! Luciits kastee!
zibens 25.02.11
kas labs Bulduros,ka ar copi?
Kuilis 25.02.11
OK. Trejžuburi nekāršu, vienkārši likšu ko smagu.
urmaas 25.02.11
kuili
nozīme ir āķu lielumam.lielus āķus nevarēsiestumt mūlē!!!
:)))
kava 25.02.11
Kuilis
Ja tas lokani glumais pakamps tavu trejžuburi tad 100%, ka no viņa mutes ārā to vairs nedabūsi, vismaz ne uz ledu sēžot.
Kuilis 25.02.11
Smagas abas, mazā resnāka. lielā slaidāka, es par to vai ir nozīme lielum? Ja liela moš nenāk klāt?
aakkis 25.02.11
Ko tie garumi man dod,tev vajag smagumu ,lai ātri grimst ,ja lien dziļumā makšķerēt.
Kuilis 25.02.11
Un bļitkiņas man divu veidu, viena zelta un fosfors 4,5cm gara, otra sudraba 2cm gar, rombiņš ar iekārtu trejžuburīti.
aakkis 25.02.11
Ko Tu ,smejies vai?Viņi jau nāk ēst tos tārpus,tiem pie kājas kāds spīdums,dod tik rīt tārpus.
Kuilis 25.02.11
Taisiijos panjemt vienu copeni ar murmuli, otru ar bļitku, līdzi sliekas un baltos, tad experimentēt kād;a kombinācijā bliezt.
Kuilis 25.02.11
to aakis:
vai tieshaam noziime, vai prikols?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs