atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

gintsgg 20.02.11
Sapratu ! Tu liksi .
urmaas 20.02.11
Bračiņ
vai tad gadijās kāds forsmažors,ka uz copp nebiji?soliji tak sv braukt.a šodien tak ir sv!
:)))
Bralitis 20.02.11
Es nebiju . Mantinieks nelaida :)) ...un auksts ar. Ginča es pār daugavu un gauju neiešu - bet pa līci gan iešu divtik lielus gabalus .... mājienu saprati ??:))))
Bralitis 20.02.11
Zinu ,,,,zinu ........Urmaas kā jums tur gājis. Mans čoms jūs tur nočekojis . Teicās Viss ļadus apkārt ar pudelēm,benčikiem un dāmas spiegdamas skraidījušas pa to pleķi :)))))))))))))

Mans novērojums - lučiem nevajag akmeņus . Vislabāk viņi ņem kur izskalotas sēres - tajās renēs. Varūt man nav tiesa bet pagāšgad biju uz akmeņiem un uz savu vietiņu kur nav akmeņu -manābij daudz labāk.
gintsgg 20.02.11
Brālītis zirņus vāra .
urmaas 20.02.11
p.s.
Brālīti nesatiku!!!
urmaas 20.02.11
šodien tika copēts Saulkrastu pusē.mazā "reti riebīgā" kompanī.piebraucām ~10-tiem.pirmo strēķīti jēme nonstopā.pēc tam jau ar mānīšanu.šeptēju ār bļitkiņu,kuru pēc tam nomainiju pret murmuli.galā fragments no slieciņš.jo lielāks fragments,jo labāk copp.jo mazāks fragments,jo mazāk shodu!
cope jūrjā ir forša.itsevišķi labā kompanī!
urmaas 20.02.11
Edgars1982
tikai nevajag.grūtāk ir uzzināt kur nav akmeņu Saulkrastu pusē.par asariem neiespringstiet.ziemā,lai cik tas dīvaini neliktos,nekad viņus tai pusē neesmu ķēris.to ka pa kādam kādureizīti trāpās,nenozīmē ka jem.Asari vairāk būtu jāmeklē ap grīvām.
kredo 20.02.11
Copvaldim.
Koklītēs auto stāvlaukums diemžēl nav iztīrīts. Veči liek auto gar iebraucamā ceļa malu.
pickers 20.02.11
šodien pamainīju vietu, dziļums 10-11m, 8stintes 1 lucis!
Edgars1982 20.02.11
Var ja zin kur ir akmeni
gulbis37 20.02.11
Saulkrastu jurmalaa var nokjert ziemaa asarus?
zivjumilis 20.02.11
Vai asari nav pienākuši? Gribētos pamēģināt aizbraukt uz saulkrastu pusi.
Edgars1982 20.02.11
Kaa ta ssodien gaaja ar lucciem?
tusnis 20.02.11
Pirmo reizi aiz braucu uz luciem super aķis lupa!!!!
Edgars1982 20.02.11
Ap pusdienlaiku bij kaa bij ar massinas atstassanu!
tisrims 19.02.11
ja agri brauksi, tad nav problēmu
stāvvieta ziemas guļā, nav tīrīta
kādiem 10 autiņiem vietas pietiek
iebraucu pat ar vieglo
copvaldis 19.02.11
Sveiki.varbut kads zina vai tajas koklītēs var normali masinu nolikt?
tisrims 19.02.11
Luči Koklītēs ir. Visos dziļumos, gan 2, gan 4, gan 7 metros. Varēja būt dūšīgāki, bet garlaikoties neļāva. Ja 5 minūtes necopēja, sākām ēst maizītes, tā šie ar klāt un cītīgi sastādīja kompāniju. Lai gan no rīta bija -20, laiks kopsummā bija super un copes diena lieliska. Ledus drošs, sniega virsū maz, iešana viegla. Ne asakas tiem, kuri rīt sasparosies ko darīt lietas labā :-)
epox59 19.02.11
-lucīšiem zirņi ir labi un viss labākā cope ir, kad pats saēdās vakarā pirms copes un copējot sēž plēves maisā.. :) !!!!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs