atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

copvaldis 18.02.11
Sveiki..lasu, un lasu visu šo saraksti, bet tā īsti netop skaidrs par tiem luciem - ir vēlme pamēģināt rīt Saulkrastu pusē, bet varbūt kāds var pateikt kā būtu jāaprīko maksķere - ko labāk likt galā - bļitku (ja tā, tad apmēram cik lielu un kādā krāsā, formā, ja tam ir nozīme), ja murmuli, tad varbūt kāda ieteicama krāsa, un lielums, lai gan šajā aukstumā ar motili un murmuli nemties būs diezgan grūti..
varbūt ir kādas efektivakas sistēma ar diviem murmuļiem kā salakām??
kava 18.02.11
Un ar ko tad tas A-vējš tev Saulkrastos traucē? :D
Viss līcis, līdz pat Roņu salai ir aizsalis, nav kur peldēt tam ledum!
mww2005 18.02.11
Paskatijos veja virzienus brivdienam un nolemu, ka Saulkrasti lai iztiek bez manis, jo A-vejs.
Doshos savus 2km iekshaa pie kauguriem un meginaashu kaadu salaku ar pie reizes nokert.
Zivnieks 18.02.11
parcopi.lv
es svētdien ar dodos :))) it kā kompanī sarunāta, bet visiem kompānijas beidriem sestdien baigais rauts ar cepumiem, sievietēm utt ceru, ka no rīta būs lietojami un līdz jūrjas līcim tikšu :DDDD
street 18.02.11
tā mans plans par copi kauguros izgazas, kompanjons sodien galvu nevar no spilvena pacelt :D :D
mosh kadam no sejienieshiem(tukuma puses) interesē rit doties uz kauguru pusi, patramdit luchus, vai kadu citu juras zivi :))
parcopi.lv 18.02.11
Svētdien doma provēt tos lučus Saulkrastu pusē pacopēt :)
daddy_j 18.02.11
kas bailīgs tas pēc salakām iet uz tirgu... :))

savulaik braukāju uz vecāķiem vai bulduriem pēc salakām, nav tik traki - pusstundas gājienā (~1.5 - 2km no malas 8-10m dziļumā) jau var mēģināt.

vajag braukt uz turieni, kur sanāk vējš no jūras, kas spiež ledu pie krasta un tad viss ir droši. ja ir krasta vējš nemaz nevajag, lai aiznestu jūrā, pietiek ar 2m plaisu pie kuras var sēdēt un raudāt, ka nepaspēji pārlekt kamēr bija tikai 1m...
Ozolisch 18.02.11
Ledus jau tikai viena daļa, bet vai tā ziv ar tur ir apakšā?
Runā lai pie salakas jūrā tiktu, esot pamatīgs gabals jūrā jādodās. Tā man būs pirmā reize, tāpēc tāds pabailīgs no jūras ledus.
Atceros Bērziņa karikatūras, kur ar helikopteri cēla nost bļitkotājus no ledus gabala. :)
kilka 18.02.11
Ozoliš 1 (VIENU!!!) postu iepriekš ir par ledu Kauguros :DDD
Ozolisch 18.02.11
Kas notiekas ar ļedu kauguru, ķemeru apkārtnē?
Dzirdamas runas, ka veči iet jūriņā salakas ķert.
Upēs vēl paliels klusums.
Zivnieks 18.02.11
barchiks
palasies te pāris lapas atpakaļ....par šo jau te tika spriests
PTICA24 18.02.11
paa:vakar speciāli braucu no Piņķiem uz Kauguriem,ledus ir
Barchiks 18.02.11
Vai var kāds sīkāk pastāstīt par lucīšu copi, kādā dziļumā parasti ķeras, kādi ir rīki, vai spēle kā uz asari vai savādak ??? Iepriekš paldies par info !!
gulbis37 17.02.11
nu tad jau kaadam laikam ar redzi bijis suudiigi:))))))))
_paa_ 17.02.11
gulbis37
par Kauguriem, man teica ka neesot ledus tur :)
gulbis37 17.02.11
_paa_,par kaadu muldeshanu tu runaa?
Kupejnieks 17.02.11
Šodien pirmo reizi bijām Saukrastos (Koklītes) uz lučiem ziemā! No 9.00 - 11.30 ar čomu katram pa kādiem 10gb bija. Copējām gan uz murmuli, gan uz bļitku. Uz āķa slieka, dziļums ap 2m, izmērs gan švaks (ne tuvu tam, kāds bija iepriekšējā gada pavasarī) un tas pats ņēma negribīgi. Tad nolēmām, ka tas nav domāts mums un aizlaidām prom, uz Lilasti, kur visumā vēl krietni švakāk ....
Ezzzy 17.02.11
Aaa iebraucu- domaju ka ta ir jura :D
bums 17.02.11
Uz Latvijas Es uzliku treknu bļinu :DD
Vairis30 17.02.11
Tāds nu stāvoklis ar viļņiem :-)))))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs