Tāds nu stāvoklis ar viļņiem :-)))))

No Ainažiem līdz Skultei stiprais ledus Pēnavas līcis arī nav izlaužams
Bums- es kka taja karte musu Dievzemiti nevaru atrast :P
Diivaini par tiem kauguriem, itkaa likaas ka tas cilveeks nemuld :( piedodiet par dezinformaaciju!
Man luchi visslabaak garsho zupaa, zupa sanaak dieviiiga! tik liels chakars mizot tos, bet ir veerts :)
kads ledus saulkrastos? ka ar lucišem ?
urmass, kur tu esi, sapulce pēc 4 min.
Saulainajos krastos.tātad Vidzemes!
:)))
Urmaas
Kurā pusē biji? Vidzemes vai kurzemes?
šeptēju dažādos dziļumos,3-6m.
:))
Urmas,kaadaa dziljuma njeemies?
nu ko.pirmā luste uz lučiem līcī nodzīta.bij gan luči,gan salakas.salakas tik 6gb.lucis jēma kaprīzi.bet ja uztrāpa pareizo lunku,tad periodiski varēja pavilkt.
:))
Lbruno Skaidrs par ko iet runa...paldies:)
Apakšā dzelzis,ko tautā sauc par cirvi,otru par balalaiku(liela,smaga bļitka ar 1āķi,kura strādā par saucēju,rada vibrāciju)~ sprīdi augstāk,iespējami īsā pavadā muša.Var siet vairākas,bet čakars.Pa tiem ūdeņiem neganos,bet sistēmu daudz maz zinu.
Kauguru ravu es ar zinu...pats kādreiz jūrā gāju...bet no ledus gan nav nācies copēt jūrā:):) Upē tik trešo sezonu niekojos:):) Pamazām apgūstu iemaņas:):):)
LBruno...kas tas par tehnikas brīnumu...???
Blitka,es zinu,kur tie kraavumi,vinji stiepjas diezgan taalu liicii no Kauguriem pa kreisi...tur asars ganaas,bet,kaa jau teicu,ziemaa jau visi vai nu luci vai stinti vaktee...ledus jau parasti diezgan biezs un sakraavies,kuram ta gribas baigi urbties,asari mekleejot:)
Es lučus tikai ar kūriem ir ķēris kopā ar Lapmežniekiem...tad kad kaste luču vēl maksāja 10 Ls:):):) Tagad 100 :):) Dožiļis:):):)
Domāju,ka jādarbina Pērnavas kombainis.
Starp citu par to plastmasas murmuli ko uz stintēm liek ideja nav slikta...īsā pavadiņā un lai tirinās savā vaļā:)