atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

gulbis37 17.02.11
es ir kjeeris luci uz vinja pasha kjeskaam:)
Bljitka 17.02.11
Gulbis...es gan domāju ka asarim vajadzētu būit Kauguru ravā...tur takš akmeņu krāvumi...ne velti Kauguru zvejnieki ar Lapmežniekiem par ravu visu mūžu ir airus vicinājuši:)
karpulens 17.02.11
Es vēl bļitkais augšā piesienu plastmasas murmuli arī labi šansē...paķer gan uz vienu gan uz otru.
karpulens 17.02.11
Ir bijis tā ka kaut kas paķer uz bļitku pumpē pumpē bet nekā aizšmauc prom kas par zivi hvz.
gulbis37 17.02.11
blitka,cik esmu kjeeris juuraa ziemaa,parasti tur traapaas lucis,stinte,bute reti,nu par mencaam nerunaasim,taas liici nikuja vairs nav...asari?laikam vienu vai divus esmu dabuujis,speciaali mekleejot tos tur,kur vasaraa shamie bij....luci jau nevajag kjert ne ar ko iipashu,parasta blitka ar slieku derees...
Bljitka 17.02.11
Un tas Blaumanis jau ar atmiņā...ar savu klasisko Zaļgas tēlu:):):)
Bljitka 17.02.11
Es nav nekad ziemā līdis uz ledus Jaunķemeros...lučus ar nav zvetējis ar bļitku...tā kā gribētos...bet baidos ar savu pieredzi ,,aptaisīties,, galīgā kaunā:) Domāju ka ne tikai lučiem būtu jābūt...vimbas tak ar gar jūraspriekšu skraidelē...kāds asaris...spožais...zivs ta ir...tik jāzin uz ko ķert:)
Bljitka 17.02.11
Kauguros nemanīju nevienu...uz Jaunķemeru pusi kādus 4 saskaitīju tālumā...tie varētu būt mūsējie...jo nopūtnieki tik tālu uz ledus neiet:)
gulbis37 17.02.11
blitka,nu a vechi seezh uz ledus?
Bljitka 17.02.11
SVAIGĀKĀ INFO...Tikot biju pie Buma asināt urbjus...nogāju līdz jūrai Kauguros pie atļurbenes...ledus ir tālu...vaļējo ūdeni neredz...kas taisās lučot uz Kauguru ravu...droši...no Jaunķemeriem ..pa labi...un tik pucē:) Jeb no Kaugurie..pa kreisi...kas kuram tuvāk sirdij:)
Lbruno 17.02.11
Kas kura sirdej tuvāk!!!
Daži grami asā,klusos dara runātīgus,kautrīgos pārgalvīgus,dūcēju un klibos par koru karu līderiem!
daddy_j 17.02.11
man gan šķiet, ka 100gr šņabja dod lielāku "sparu un dzīvesprieku" nekā 200gr ikru :)) ...a ideālā kombinācija - 100gr šņabja un 20gr ikru :)
Lbruno 17.02.11
Teikšu atklāti,tas lasis,no gastronomiskās puses,tāds sūc vie i.Jā,ikriņus ar karoti!Dod sparu un dzīvesprieku!
daddy_j 17.02.11
a ko domā...čoms bija kamčatkā, kopš tā laika uz lašiem un ikriem ne paskatīties vairs nevar...a karūsas ēd :))
Lbruno 17.02.11
Jā,jā .Tālo Austrumu piekrastē spriež,ka pie Baltijas jūras varot noķert tādu,nu pasakaini garšīgu zivi,par karūsu saucot!
daddy_j 17.02.11
par augstspiediena katlu ideja laba...

nez, kotletēs varbūt, ja ar kombainu 3x maļ vai ar blenderi smalcina, tad kaukas sanāk, es ar rokas mašīnu mēģināju, tomēr gadās centrālās asakas gabali, vēe...a uzčurkstināšanai tomēr asarīts visforšākais :)
karpulens 17.02.11
Mēs personīgi viņus liekam tvaika katlā baigi labi sanāk un tat ar tomātu mērci pāri labais...
Jebkuru zivi iemet tvaika katlā un nejūt nekādas asakas...
Zivnieks 17.02.11
daddy
beidz ākstīties...sviestā uzčurkstināti mmmmm :DDD
pagājušo gadu vienu reizi iekš kotļetiem ar iemalu....tur takš ar visu mēli var norīt :DDD
karpulens 17.02.11
_paa_ nedod mums te viltus informāciju a to es jau sabijos...
daddy_j 17.02.11
tāks meistari, a ko jūs ar tiem sīkajiem lučiem darat?? Ok, kad no laivas ķeru, tad skaidrs - žāvētavā iekšā un viss, a tagad žāvētava zem sniega...

pagājšgad mēģināju viņus cept, da nu i, @#$% viņus, vairāk izspļauda kā apēd :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs