chaky,kauguros ir pilns liicis ar ledu....
ir divu veidu luchi-tie zaaljenieki ir ar tumshu rakstu,smilshenieki balagani kaa ceermes;))))))))smilshenieki ir retaak sastopami,un arii dziljaak shamie ir......
Saučos pagajšgad bija ledus un kērām, a kā ir Kauguru pusē? Ja ir ledus, tad tas pats? Akmeņi jau tur apakšā ir. Ledus arī laikam tagad ir uzsalis.
Ja kāds uz Saulkrastu pusi brauc tad piebiedrošos,kompanī interesantāk!Vispār jau vislabāk ka luču cope ievelkas uz divdien!Ja ir ko kūpināt nokūpin,kotletes ar labas,prasās ar ko noskalot uzreiz:)
Man liekas sākot no pirmā sēķļa,ir uz gruntenes pavasarī ar trāpījušies!Parasti jau kādus 300 metrus vismaz iet iekšā ja var!
Vēl akmeņu krāvumi ar ir labi . es parasti ķeru 2-4m dziļumā, dziļi neeju - kādi 500m no krasta +-
jāmeklē kur akmeņi.jo tur šamējie gatavojas sekasu taisīt.tākā tas var būt gan 20m no krasta,gan krietni tāļāk!
:))
Gulbi, tā jau sapratu. Vēl nedēļu pēc gismeteo.ru būs austrumnieks, tad pāries dienvidu vējā.
Cik tālu jūrā vai kādā dziļumā lucīši uzturās?
Lucim pogig ko galā liek!Ka tik bik patirina!Vietējie ķer uz mazajiem lucīšiem,noķer mammuku un harakiri!Viņi jau dzīvdzemdētāji!Bet lučot ir forši:)
valdi,luchu veeja jau kaa taada nav,tam vienalga,shamais jau iipashi nemigree ar,tads tupeetaajs kaa liinis vien ir..par naaves eenu es runaaju,bet pagaidam jau nekaadi dienvidveeji neparedzas:)
Gulbis
bērnībā braucu ciemā uz Sloku pie krustmātes.vot tad jau ari lučos staigāju.kaut bija labi ja padsmit gadiņu.nu galīgs puika no laukiem biju!
:DD
Bračiņ
zirņeniekiem manam naff pa ceļam!
:DDD
Gulbi
Vēji,.... vai te jāskatās ka nesanāk kā "nāves ēnā" vai jāķer "reņģu vējš", respektīvi luču vējš?
Urmaas tev atkal vajag izcelties - atkal viens pats bez manis laidīsi . Es ar tev zvanīšu ...un daudz zvanīšu :)))
Es ķeru lučus tāpat kā zivinieks . Bļitka + slieciņa vai luča zarna - rezultāti bij super . Urmaas es ar iebaroju ar zirņiem ! :))
valdis,ejot uz juuras,neaizmirsti,ka arii uz veejiem jaskataas,ne tikai uz luci:))))))))))
Atvainojos, Zivniekam, nokrustīju par Zivinenu.
Zivinens
Paldies par padomu, reāli esmu uzvilcies braukt uz lučiem. Ne asakas visiem!
urmaas
tāpēc vajag paieties tur, kur neviens galu nav mērcējis un visu ar mēru :)))))
valdis
es strādāju ar tādām kas izmēros varētu būt salmo 1., 2., varbūt arī 3. numurs
galvenais asi āķi :)))
urmas,nu jaa..par taam porcijaam ir taisnib..atceros,puikas gados gaaju regulari uz liici Kauguros,un luureej alingjii,tur a zirnji pills,un tirinaaj tam lucim to blitk ar slieku pie deguna,a shamais ta apatisks...
Zivinens, urmaas
Paldies par atsaucību! Cik lielu bļitku ņemt?