Skiperi nē,ar kombi,aizbrien uz pirmo sēklu un tad pa viņu ej un mētā špini!Tad es biju jauns,tagad vairs tā nedaru:) Bija tas ar janvārī,kamēr griež spole tikmēr var,vai nu slaids šupiņš vau rotiņš!Tas bija to gadu kad lielie ledus gabali bija sapūsti pie krasta!
Tagad spožie gar krastu dzīvojas,nav ne lasis ne taims bet spīdīgs kā siļķe un zvīņa viegli nāk nost,uz pavasara pusi viņi pazūd,kas tie ir nezinu bet garšīgi!Tas līcī!
Netērējiet laiku un degvielu. Ledus ir gar visu līča un jūras krastu pat vēl aiz Liepājas. Irbes šaurums ciet. Tā rāda somu ledus karte.
Teorētiski varēt jau var viskautko, bet nedomāju kad vērts saldēties un tā čakarēties ziemā. Vienīgi ja pie jūras dzīvo un nav ko darīt.
Kāta turētājus varētu iespraust ūdenī jā iebrien iekšā vai sniegā mazliet tālāk no krasta , piebraukt arī ir dažas vietas kur ir iztīrīts , bet vai kas ķersies un vai vižņi jūrā ?
Kā tu domā pie jūras tikt un un kur kāta turētājus spraust?
Ko sakat par copi piektdien vai sestdien vakarā ? No Ventspils līdz Pāvilostai ??? laiks būs draņķīgs , bet plusos ....!
Priecīgu Jauno gadu visiem makšķerniekiem! Daudz zivju nākamajā gadā 2011. gadā.
Pasiks- zirņi garšo lucīšiem- rai6 pajokoja!!!
kadi zirnji???es izmantoju RAPALA!!!
es gribetu uzzinat uz ka vel var vinju nokert ludzu palidziet man.
sveiks Vairi.Tev ar to labāko.mans par koklītēm.par cik šodien garām braucu,tad uzmetu lūriņu ari jūrjai!
:)))
urmaas-priecīgus 2-os! Tūjā nekāda šuga nedreifē!:) Sniegs piekrastē pāri celim, pat vakar pēc pirts bijām spiesti pieņemt sniega figūru prieku:)
Ventspilī vai tad jūra arī varētu būt ciet?
pasiks-SEA BASS ir jūras asaris,barojas ar zirņiem:)
vajag tik mīnusus.šuga jau dreifē pa līci.
:)