atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

bums 25.12.10

Ledus pagaidām veidojās Pērnavas līcī un Ālandu arhipelāgā pats par sevi saprotams,ka Pēterburga ir ciet.Ja būs ZR vēju tad to lillā pleķi atdzīz lidz mums un tad jau varēs cerēt uz jūras copi.:DD
ainars5555 25.12.10
Saulkrastos no ledus pagaidām ne smakas, un diezvai ātrāk par janvāra vidu ledus uzsals. Temperatūras tomēr par augstu, vajag kādu laiku zem -20.
pasiks 25.12.10
Kaut kas no jums ir keris SEABASS ???
ja esta kas un uz ko ir keris??? varat pateikt ludzu???
PTICA24 23.12.10
Te vēl viena http://haavi.fimr.fi/polarview/charts.php ,kuram lai tic? :)))
PTICA24 23.12.10
Baigais āķis uz tiem lučiem :)))
Boroda 23.12.10
PTICA24 23.12.10
Spriežot pēc ledus kartes http://www.smhi.se/oceanografi/istjanst/produkter/sstcolor.pdf sāku domāt par lučiem Saulkrastu pusē,kā tur īsti ir ar to ledu???Iztās ka Ainažos jau viss notiek? :)
Sala laikā butes ir jāmeklē dziļumos, pie tam jo siltāks pa ziemu jo labāk....Mencām arī jābūt...
Boroda 20.12.10
Vo, vellos! Šitie divi visu jūru aizņēmuši:)) Jāpagaida drusk atkusnis un jābrauc kārtību ieviest:DDD
Kambala 20.12.10
Boroda
Jūru pārvalda Oblomovičš un Otsosovičš. Sestdien no 10.00 līdz 17.00 uz diviem divi bušu bērni, tas arī viss, protams, bonusā svaigs gaiss un atpūta (tas Pāvilostā).
Boroda 18.12.10
Kas notiek jūrā? Kāda piekraste? Ļedus, vižņi utt?
Bralitis 14.12.10
Tagad jau ieziemoju savas spoles,, piekrītu te rolika pavasarī var nākties šitā čakarēties :)) Tagad vajag par to padomāt.
Bralīti- gadās ka wd nespēj noņemt rūsu arī pēc 12stundām un nākās lietot rūsas noņēmējus, bet ar tiem smalkāku mehānismu var piebeigt...
Bralitis 13.12.10
Roli7 ...............un ja atkal nestrādā tad atkal sapūš ar wd40 un atstāj uz mēnesi ................un ja atkal nestrādā ........ :)))
pasiks 13.12.10
Liels jums paldies)))
Pirmām kārtām tā spole ir jāizārda, tā lai tiek visam mehānismam klāt, zem spiediena jāizskalo ar ūdeni, ja acīmredzamas smilktis, tad tā speķa eļļa jārubina ārā ... salaiž visos robos wd-40, atstā uz pāris stundām, izskalo , atkal sapūš...sastellē kopā un mēgina spoli tīt....Ja vēl joprojām problēmas , sapūš atkal wd-40 un atstā uz nakti, tad būtu visam jāstrādā kā 1905 gadā :)
urmaas 13.12.10
pareizi būtu iedot zinošam amatniekam,lai izmazgā un iesmiņķē.
:)
pasiks 13.12.10
varat palidzet???
man pec juras zvejosanas nejausi iekrita maksera jura...
es vinju izvilku..
viss labi bet man spole vispar negriez vairs((((
kas var pateikt ka vinju pareizi saremontet????
busu loti pateicigs)))))
Brikets 09.12.10
Mļins,šito pacietību...
Vakar Saraiķos - laiks priekš copes labs.Cope nekāda - pieci copmaņi,katram pa trīs kāti,man viena menca 650gr. ,vienam kolēģim viena puslīdz normāla bute !Bijām no septiņiem rītā līdz četriem pēcpusdienā .

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs