atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

Bebrs 02.12.10
vinavs 02.12.10
Var lūdzu kāds pateikt kā krieviski ir LUCĪTIS?
ABE 02.12.10
Es arī uz svetdienas copi V-pils rajonaa laizju, domaju, ka butem tagad vajadzetu but vel nopietnaakai apetiitei:)
hecs7 01.12.10
ķegumnieks par Liepāju interesējas, es uz Ventiš pusi sliecos, kaut kā man rudenī tur labāk sokas, labāk spanni ar butēm, nekā 2 nelielas mencas ap kilo. I pumpainie ir arī atpakaļ, vispār jau nav ne jausmas, kas tur notiek, visi klusē, arī Roļuks. Laikam visi pirmo ledu bauda.
aizeks 01.12.10
Gluži manas domas , ti jāizdomā uz kuru pusi laizt
hecs7 01.12.10
Hi kurzemnieki, kā izskatās liedagā? Vižņi saprotu nav, bet trubu zemē iedzīt var? Un kā ar copi? Butes vēl tusē, gribās tomēr vēl reizi aizšaut, noslēgt sezonu.Svētdien skatos pirmo dienas pusi pat plusos sola?
kredo 30.11.10
Zacep ,paldies par info . Ne asakas !
zaceps 30.11.10
Šodien Ventspilī biju piestaigājis pie jūras,no vižņiem vēl ne vēsts,ūdens tīrs,jūra mierīga,liedags tīrs,gribēju paskatīt,vai jūrā ar laivu var tikt,bez problēmām.
kredo 30.11.10
Sveiciens visiem copmaņiem ! Vēlētos saņemt informāciju par to, vai jūras piekrastē starp Ventspili un Liepāju pašreiz ir ledus vižņi ? Ja ir, tad apm. kādā attālumā no krasta ?
farruhs 29.11.10
Kas i' ko? Kād' butīt' ko?!
http://fishki.net/comment.php?id=79656
mikals 29.11.10
diezvai notiks biļetes izpardotas un aukksstumss -jūrās krastā vejš uuuu brrr tie naf vairs rudens joki
gintsgg 29.11.10
Kad tas bušu samīts Ķegumā notiks ? Es piesakos !
Bušu sammits Ķegumā-kautko man tas atgādina...:)
Boroda 29.11.10
Kegumiet, kāds te sakars ar makšķerēšanu jūrā?? Kamanu virtenes Daugavas krastā, vietējā Ķeguma bibliotēka, vēl kaut kādu vēdzeļu cope...
Nu labi, a meitenes būs???:))
usis 29.11.10
kātad , un pasākuma radošā daļā aiziet 90000....
bet neviens jau neliedz izpausties, var arī stundas 4-5 cept un vārīt, it sevišķi ja mīl darbu, ņemt uz mājām:)
kilka 29.11.10
800-LU-LU vēl paliek, ja visi striķi trūkst! ;)
vinnijs 29.11.10
Nu te jau sāk runāt glupi!
usis 29.11.10
labi vinnij, tad vārīsim olas, tās būs gŗuti sabojāt;)
vinnijs 28.11.10
Kungi! Nezaimojiet, iru pavārs, nepieņemu domu brīvdabas pasākumā ēst veikala mantu! Ķegum, saki savu vārdu!
kilka 28.11.10
Rubeņos tās kūpinātās vistu pakaļiņas/astes labās. Kā reiz viena uz čarku aiziet!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs