Bušu sezona beigsies tad,kad turētāju nevarēs sasalušajā zemē iespraust,vai arī tad,kad šamējās uz čapiņu aizies ;)
Bušu sezona laikam beigusies,nu tik jāgaida,kad aizsals Venta un tad uz stintēm.
kegumieti,bla,visu rītdienas apetīti nositi! :DDD
Nu tā -atskaite.
Bijām jūrā katrs izbarojām butēm paku ar garnelēm un nedaudz arī sabarojām ar reņģīti, rezultāts nu 3.nelielas butītes ,kā šeit saka Oblamovičš mani pārstiedza ar savu neatlaidību.No pulkst:4.rītā līdz pulkst:13 puses dienas. Metām gan tālu ,gan tuvu.Kautgan pirmā pieteicās ap 4.30 no rīta ,nu kļovs nekāds.Bijām pie Liepājas. T-pfu nu ,kas ir šogad ar butēm.
wimba,brauks,brauks ... nesatraucies
Man tik svētdien sanāks to noslēgt
Nu domāju ka rīt jau daudzi vēl aizbrauks noslēgt bušu sezonu, vēl vienu reizi vajag.
Tik nesaprotu windguru skatos 3 tabulas, vēja stiprums un temperatūra daudz maz sakrīt, bet vēja virziens katrā savs?
Ir jau ir vēl Latvijā tādi paši un viens pie Jūras nebūsi.
Jūs man pasakiet lūdzu, rīt vēl kāds brauks uz jūru copēt, vai mēs ar Gunču tikai divi tādi psihi?
Gati uzraksti man PM uz kura mola biji
vakar ar bijaam liepajas apkaimee uz 3 cilvekiem 12 butes, shodien bijam uz mola atkal trijataa atkal 12 butes....pa dienu piekeeraas tiiri labs mencuks, zeek ka nevareeja paari akmeniem dabuut iekeeraas un sisteema paartruuka!!!
Vakar bijam butes pacopet Liepajas puse...Cope loti svaka,kautkadas10 butes uz 5 cilvekiem.Pilnigs klusums.Straume un zales nebija.
Zvanīja ,arī apmierināta kompānija ar lomu esot butes,bet izmērs vidējs daža laba neliela ,bet kopsumā o.k pat izvilcis viens dvīņus uz makšķeri bute kopā ar mencu arī dodās uz mājām.Bija viņi Saraiķu apkaimē.
juliuss. Agris tagad brauc no Liepājas puses. Ap desmit butēm, bet ļoti apmierināts ar izmēru. Straume un zāles nav bijušas.
julius. Nē, Geša zvanīja. No Irbes līdz Pāvilostai.
sveiki!sakiet vai kads nezina vai stintes nav redzetas?
skiperis. Agris ziņoja? Tad jau laikam aiz Ventspils aizrāvuši. Vakar teicu, ka nekas laps tur nebūs...:(
skiperis:
Kurā vietā bijāt. Mēs taisāmies rīt.
Informācija no jūrjas - zāle, straume, Oblomovičs...
papsit ,drīkst jautājumu,kāds laiks jūrā un vaitad šodienas copmmaņi vēl velk butes ,ak nav nekādi jaunumi un atskaites par paveikto lomu jūrā.