Atkal Aldi sieva Tev ielika :))
Roļuk, tu jau toč kā gagarins...:))) Vecākus cilvēkus vajag cienīt un viņu domās ieklausīties!:)))
Boroda- man nav jautājumu :)) Par "piemājas dīķa " zivīm kaut ka pats zināšu , kas un kā :))
Šodien kopā ar sievu no 14:30 līdz 18:30 Ziemupes pusē uz brētliņas 3.6kg butes un viens taimiņš 1.1kg (sievai). Garnele tika ignorēta pilnībā. Taimiņš uz sliekas. Cope līdz ar tumsu beidzās.
Roļuk, lūdzu privātpastā. Jebkurus jautājumus. Ja spēšu, atbildēšu.:)))
Labs vakars,pilsoņi! Šajā laika periodā nakteņi iekabina citām ēsmām vismaz 5 pret 1,šovakar lietutiņš,salasiet,pārliecinieties paši. P.S. Par salmoniem-mr.Vieplis laiku atpakaļ ņirdza, ka bezjēdzīgāku laika pavadīšanu par to ķeršanu jūrā nezinot, šovakar lasu ko citu! Vēl----pavasarī organizēšu to velcēšanu ar somu tautiešu metodēm,,rezultatīvi un ļoti gardi
Ziņas no Miķeļbāks rajona, sūdīgi un ļot sūdīge, neņem ne uz ko, jamauc citur, rīt vakar atskaitīšos.
tirgu būs tikai tad ja iepriekš zveinieki būs bijuši jūrjā.ir bijuši gadijumi,ka dēļ vēja,nav bijuši jūrjā.un rezultātā uz tirgus zivis ir tikai tik cik,lai kaķi pabarotu!
:)
es gandrīz puskilo atstāju pie jūras, rīt vajadzēs svaigu ēsmas partiju :)
Ā, nu skaidrs Boroda :)) Ja kādam iekšzemes iedzīvotājam nav skaidrs , varu paskaidrot tās ir divu dažādu sugu zivis, garša viņām pilnīgi atšķirīga, tā pat ka siļķei un reņgei ...Tu uzskati ka grundulis un karpa ir viena un tā pati zivs ? psc...:))) Brētliņa ir bušu, reņgu, mencu pamatbarība..
P.S.Cepuma cienītājiem varu ieteikt ķilavu(brētliņa sālījumā) rupjmaizītes pie baltās dziras :))
semss VAi tad neko nenoķēri ,ka tirgus vajadzīgs ??
Tirgū. Laikam no plkst. 08:00 sāka strādāt.
Kāds nezin Ventspilī reņģi un brētliņu no rīta var nopirkt no zvejniekiem kaut kur? Vai tikai tirgū?
Roļuk, abas, gan reņģīte, gan brētliņa ir siļķveidīgās. Nav vis dažādas zives:)) Diez vai tā bute to ēsmu iepriekš sagatavo pirms ēšanas:)))
Labs ir. Sapratis esmu tās brēčas priekšrocību.:) Ja kādam vajag izskaidrot, tad privātpočtā, lūdzu.:)
nu tad 6dien mēģināšu, redzēs kas būs!
ja uz sliekām jem.tad kāpēc lai šamās uz nakteņiem nejemtu?
:)
jem tikai ar spieķi jāver virsū
uz naktstārpiem diez neņem butes? ir varbūt kāds mēģinājis?
guntarskl
Sarunaats :):):D