atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

zaza 17.11.10
P.S. Izbraukšana no Rīgas, der arī Jūrmala.
zaza 17.11.10
Labvakar,vai kāds vēlētos pievienoties rīt uz copi Jūrkalnes pusē? Ir brīvas divas vietas mašīnā.
farruhs 17.11.10
Viena vieta uz brieža tapusi brīva.
Šonakt 4.00 - 5.00 -> Rīga->Miķels->Rīga
sviestmaize 17.11.10
flasner,bijaat uz mazo moolu? es taipat laikā no lielā mola nespeju vilkt un mest :) copeejaam un domaajaam kaa tad jums tur iet!!! tapat vien zvaninnus grabinat vai tikpat raiti velkat :)
flasner 17.11.10
pavilosta no mola vakar pasvaki.13 uz diviem no17 .00lidz1.30.tikai 2 lielakas par plaukstu.
hecs7 17.11.10
Hmm, kaut kā atkal viss sagriezies ar kājām gaisā, vai kādam nav brīva vieta automobīlī līdz Kurzemes jūrmalai piektdien 19.11? Galigi viss aprāvies, varu arī būt šopieris ja vajag, apsolos cepumus mašīnā negrauzt un pieklājīgi uzvesties, degvielai piemetīšu ar . PM lūdzu, ā Rīgā esmu.
eerglis 17.11.10
copvaldis, tik brauc. kautkur jau noteikti ķersies. ja neķeras vienā vietā, var pabraukt uz citu vietu, pamainīt ēsmu, attālumu utm. Dažreiz ķeras metrus 20 no krasta nevis tālumā.

Es personīgi braukšu :)
farruhs 17.11.10
Mani arī uztrauc spēcīgais vējš naktī, taču nebūs citu iespēju šonedēļ tikt, tā kā jābrauc vien ir.
Vilku baidīties, uz mežu neit. :)

Košrags pasipa Miķelim, tā kā atkal uz Miķeli.
copvaldis 17.11.10
Sveiki.. gribēju jautāt, ko spečuki saka par ritdienu un vispār plānotajām brīvdienām bušu copē - ar šodienu sola diezgan stabilu un specīgu austrumu vēju - vai nesapūtīs jūrā ūdeni ar visām butēm prom no krasta? vai ir vērts braukt ( tomēr 200Km negribas pa tukso braukt). paldies
MartsJ 17.11.10
Neskatoties uz laiku un vējiem, šodien plāns ar laist uz jūriņu veiksmi izmeiģināt!

Rīt tad jau informēšu kā gāja.
Arc1ks 17.11.10
Man tie grabuļi patīk tad ja pa nakti copē un ja jūra ir kā dīķis!
+ tie kuriem fosforu piesprauž klāt,man patīk tad sēdi vēro jūru un klausies kad dzindzēs,lai gan citreiz nekas neskan bet kad velc araa zive galaa,bet tās parasti mazās!
kā saka par gaumi nestrīdas,par gaumi smejas!
vējā no tiem zvaniem tik pat liela jēga,kā kosmonautam kosmosā peldbikses!
Marika 17.11.10
Nu skaidrs,paldies par skaidrojumiem,vismaz praats mieriigaaks palika:):):):)
Ķerot butes nekādi grabuļi nav vajadzīgi , tas man personīgi...kam patīk visu laiku grabināt, ir cita lieta :)
Ķerot vējzivis, bute ir pat pacēlusies līdz ēsami ap 4m no grunts :)
Boroda 17.11.10
Bute tiešām ņem arī diezgan augstu no grunts. Kādreiz uzsienu vienu pavadu ap 2.5-3.0m no svina un ņem. Grabuļus var likt mierīgā laikā:))
daddy_j 17.11.10
uz kalmāru man neķērās, tiesa, gan ne uz ko citu arī tai brīdī neķērās...at tad kad ķērās uz reņģi un garneli, tad kalmārs piemirsās. tā ka "slepenās" ēsmas statusu es viņam nedotu...
daddy_j 17.11.10
blēņas. bute var arī i pusotru metru uzpeldēt pie ēsmas. Norvēģijā šitā likām āķu jedas uz butēm. Ja liek uz gruntas, tad tūliņ ir klāt krabis un visu nosukā, tāpēc likām to jedu ar svariņiem/pludiņiem tā, lai āķis būt ~1m no grunts, tad krabis klāt netika, bet butes ķērās. ķērās 2 dienas, bet tad laikam uzķērās kaukāsds monstrs un aizvilka visu prom, tik mazu gabaliņu no tās jedas atradām...
sviestmaize 17.11.10
nu nezinu kas tur isti apaksaa notiek,bet bute ir arii uz aukseejaa aaka!

esmu meginajis tos koteillus kas veikalaa,kalmaari miidijas un citi zveeri :) kalmaars labi turas uz aaka ,lloti labi un nnem arii gan uz vina gan miidijaam ,bet vai labaak nem nemaaku pateikt!
sviestmaize 17.11.10
:) bralit ,neuztver personiigi bet man sitie grabinataaji juras krastaa kaitina,ka nejeedz pie iemetiena un araa vilkssanas nonnemt to zvaninnu nost,bet grabinaas visu laiku! Man jau nesaap , bet visas nakts garumaa apniciigi! pats ar dazreiz uzkarinu kad mieriigaka juura,bet nu pirms izvilkssana nonnemu lai negrab!
Marika 17.11.10
Sviestmaize
Es ar liidz vakardienai nospriegoju to padariishanu diezgan stingri,bet vai nesanaak taa ka taa eesma karaajas virs grunts???Bute tak barojas pa pashu grunti un ja vinjai kautkas virs galvas karaajas vai ta vinja to arii eed???
Bralitis
Es ar vienreiz bij grabuliiti spicee pieseejusi,vispar man patikaas,bet tas vairaak piemerots mierigakam laicinjam.

Un veel,vai kaads ir meedjinaajis likt kalmaaru uz aakja,krievu saitaa izlasiiju ka butei tas garshojot un labi uz aakja ar turas.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs