atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

aigaigars 16.11.10
jums ar vajadzēja sekot mirtinam un apņemties nemuldēt ne pa tēmu, kāds tad sakars butēm ar vau vau? pārmetaties uz vienkāršo tēmu un viss būs labi! :)
kilka 16.11.10
viepli - teu kājas salūzīs, kad klēpī ielekšu ;)
vieplis 16.11.10
Kilka, vau vau!
:DD
kilka 16.11.10
Dies' pas' apbižoties :DD
kegumietis 16.11.10
nu nejūties apbižojies,ar manīm var sarunāt daudz ko.
kilka 16.11.10
kegumiet - labi, sapratu, ka neko precīzāk neuzzināšu no tevis... ;)
ivars406 16.11.10
Paldies
Alibeks 16.11.10
Ivar, uz Liepājas pusi nemaz netēmē, vilšanās garantēta
vieplis 16.11.10
Ivar, ieteikšu atklāti. Oviš, Miķeļbākai un Lūžņa. Piebraukšanu labāk skaties kartē, jo, lienot kāpās, var nopelnīt plāksteri uz auto stikla.
zaceps 16.11.10
Ivar,uz kuru pusi paši plānojat?Par Liepājas pusi nepateikšu,bet par Ventspils pusi varu,raksti individuāli,varēšu dažas vietas ieteikt.
kegumietis 16.11.10
es ,jau kilka esmu mierīgs ,kā jūras govs.Bet ja jau s''akās tāds ļembasts gribās jau kādu vērdu pakomentēt ,bet par to valodu tā diemžēl ir ļoti daudz līdzības pat nav saskaitāmas un roku un kāju pirkstiem.
vieplis 16.11.10
Kilka, uzmanīgi ar vārdu "apriet"!
:)))
ivars406 16.11.10
Gribetu jautat, varbut kads varetu ieteikt kadu vietinu, kur pamakskeret butes, pats esmu ridzinieks, bet dazi makskernieki brauc no Daugavpils man lidzas, gribetos tos aizvest uz kadu vietinu, lai cilvecini neviltos, jo cels ir loti tals no latgales. Nevis konkretu vietu bet apmeram. Paldies.
kilka 16.11.10
kegumieti - atslābsti, ieelpo. Es interesējos par tavu apgalvojumu, nevis kādu apriet. Ieinteresēja versija. Ceru, ka nav runa par vārdiem ķisens, zafte un tamlīdzīgiem, ko lietojam ikdienā. Vienkārši mani sen atpakaļ skolā mācīja, ka rietumģermāņu valodas nav gluži pašas radniecīgākās baltu valodām.
kegumietis 16.11.10
Jā kilka ir gan ,bet tas lai paliek jums tāpat patīk visus apriet,da pofig par ko,ka tikai tēma.Šodien argiezā mājās kaimiņš no copes ,bija saraiķos vējš,viļņi,ūdens pie kāpas +tam visam klāt zāle un cope nekāda.Trijatā dabūjuši 4.gab butītes.
Crabis 16.11.10
Sveiciens visiem ! tikko piereģistrējos, kaut gan sekoju forumam līdz jau ilgi :)
Tātad pa tēmu: Šodien no 14:00-17:00 Ventspilī uz mola, viļņi diezgan lieli, cope vidēja apmēram 12 butes, bet neviena ievērības cienīga eksemplāra :( Tikko pazuda saule aiz horizonta cope beidzās vispār.
vinnijs 16.11.10
Čaf asaku monstri:))
kilka 16.11.10
kegumietis - vācu valoda ir līdzīga latviešu valodai? O-ōōō...
vieplis 16.11.10
Rupuci, es teiktu, ka nav vērts.
:)
rupucisxx 16.11.10
sveicināti lietpratēji , gribēju jums jautāt par copi
līci, tieši par Roju ?
jau iepriekš paldies par atbildi!!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs