atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

rupucisxx 16.11.10
sveicināti lietpratēji , gribēju jums jautāt par copi
līci, tieši par Roju ?
jau iepriekš paldies par atbildi!!
murgs 16.11.10
normiff;tuk, tuk, tuk!!!izlasi grāmatu par pavļiku morozovu!!!
kegumietis 16.11.10
sveiks automeistar,nu mēs arī runājam žargonā tāpat ,kā arī Vācieši ,bet ir viens bet. Vācietim ir līdzīga valoda ar Latvieāu valodu ,bet pareizi ir teikt stein flunder.Nu piedodet ,bet tā runā viņi jo man švāgrs ir copmanis ,un mednieks .Dzimis un audzis Vācijā tīraseņu vācietis.
Alibeks 16.11.10
Ziemupē šodien bija tieši tā kā vakar prognozēju.
passat77 16.11.10
mini me Tā arī reāli izskatās,ka dažādas sugas.
passat77 16.11.10
roluks7 pareizi pateica.Visu cieņu!
mini_Me 16.11.10
passat77
Jap, tās ir 2 dažādas sugas. Ķipa "gaišās" (ar izteiktiem sārtiem un rozā punktiņiem) ir jūras zeltplekstes Pleuronectes platessa (L.), bet "tumšās" ir plekstes Platichthys flesus (L.).
Nav man tik daudz laika, lai uz katru apgalvojumu vajadzētu pēc tam 3 lapas piebliezt, kā ir un kas ir, es tā pat zinu....:)
aigaigars 16.11.10
Roli, kas ta nu? saki, es pasūdzēšos tajā ziņojumu lapelē :))
normiff 16.11.10
un vai tagad ir neintresanti sarunāties? Man ir patīkami lasīt intresantus notikumus par copi ,ceru ,kad beidzot tas ir panākts ?beidzies ir viss nepatīkamais ........ tas labi !!!
Man nav nekādu vēlēšanos šeit kaut ko rakstīt...
aigaigars 16.11.10
aizpagaišgad bija reize, kad no Liepenes gan pa labi līdz tam ragam (laikam Oviši), gan pa kreisi līdz Staldzenei naktī viss smuki spīdēja. sēdi, paslēgā lampu, un kilometra attālumā visi spīdina pretī :))
aigaigars 16.11.10
Roli, večiem atkal Tavu palīdzību vajag :)
Liigucis 16.11.10
Tas priecē, ka mazāk tautas:) Es pārsvarā netālu no Jūrkalnes braucu. Esmu bijusi arī Ovīšos, mēs tīri laicīgi toreiz aizbraucām, nebij tālu pa krastu jāiet, bet copmaņu vienuviet tik daudz pie jūras nebiju redzējusi.
passat77 16.11.10
Man ķeras divu veidu-tumšās,tām kiškas daudz;un gaišās-tām salīdzinoši maz to iekšu.Tumšajām āda raupjāka.Kas zin,tās ir dažādu sugu plekstes?
aigaigars 16.11.10
Liiguci, Liepenē nav tik traki, ja Lūžņos un Ovišos ir pilns, tad Liepenē nekad nav tā, ka kilometrs līdz brīvai vietai jāiet, bet nu par lomiem nesūdzos, 95% tikai tur braucu!
kegumietis,tai vācu mēlei ar nav kārtības !Plekste - flunder
Akmeņplekste -steinbutt
Kā arī turpat rakstīts,Hinzu kommen noch diverse Kreuzungen, die man dann allgemein als „Butt“ bezeichnet, weil man diese Fische nicht richtig einer reinrassigen Art zuordnen kann. Turklāt pastāv vairāki krustojumi, kas var tikt saukti "Butt", jo jūs varat piešķirt šīs zivis nav īsti tīršķirnes sugu.
Liigucis 16.11.10
Paldies, aigaigar!:) Jāmēģina kādā brīvdienā aizšaut pacopēt, ja apstākļi būs ok. Laikam jau tautas jūras krastā būs pa pilnam, bet neko darīt, darba dienās netieku:(
Gatizs 16.11.10
Shodien bijaam juurja no krasta pie Liepaajas...rezultaataa uz 3 cilveekiem 5 butes, shvaki!!!
vilkzivs 16.11.10
nu okej,metamies visi tagat uz līci,tad jau redzēsim kāds būs rezultāts....bet kaut kā jau nojaušu kāds:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs