wesays,tev tak aizeks visu jau pateica priekšā un netikai viņš viens vilabāk būtu ja palasītu ,ko raksta cilvēki un uzdod jautājumu personīgi ,varbūt rezultāts būs o.k.
pec atbildes jau skaidrs kas tur .............:}
bet wesays vai tad tev tas sejas redzamas neko nepasaka pašas ;} man gan ;}
mani jau neuztrauc tas ko par mani domā.vienīgi žēl tas ka ja kādam paprasa ko raksta netā-visiem viena atbilde-nekādas skaidrības.
wesays iedomajies taa ka es ,kam pi.... ko te neta vai ara kads par tevi saka ,kas no ta mainas tevi ?:}da nekas ;} tapec po...;}
ja nopietni kas ta par sugu vins ir medibu ?
ļoti žēl ka tā . tas tikai pierāda to ka cilvēki nesaprot to ko otrs vēlas pateikt.
aizek tas sunuks ir tavs ? smuks
wesays , drīz Tu viņus sakaitināsi un viņi nories Tevi kā mani pāris nedēļas atpakaļ
Tu nēesi vienīgais par šo nepatiku
ja cope ir laba vai slikta tas palīdz neatkarīgi no vietas.bet vairāk interesē ventspils puse.
wesays, kā tev var palīdzēt informācija par copi jūrā vakar konkrētā vietā?
jā-bet ja gribēju izbraukt ar kautkādu in'formāciju jau 12 tad skaidrības nebija.redz jāgaida līdz 17:00 .
Pieci komenti vienas(pirmās) dienas laikā. Visi par tēmu "makšķerēšana jūrā". Tā lūk-wesaa mierā!
Viepli, brauc uz Ovīšiem vai pie Irbes upes un liec virsū garneli, atvilksies pamatīgi :)
Sveiki vīri vai vērc doties uz jūru uz ko vislabāk ņem kurā vietā paldies
kegumieti-tici man par to jau ir runa ka no 465 lasot uz priekšu ir grūti atrast ko 'tādu kas nebūtu par un ap copi'bet lasot no 1 tieši tas nav atrodams.par to jau ir mans stāsts.Ja vēl nesen atpakaļ sagribēji uz juru iegāju forumā un tūlīt bija skaidrs uz kuru pusi labāk doties,bet tagad ...??
Wesays,nu nemaz neizskstās,ka esi vēsais,ko streso.Tak skaties kurā sadaļā gribi,katrā kautkad panesās bazars ne pa tēmu.Ja aizsākas kāda diskusija,ko ta uzreiz vajadzētu pārvākties uz citu tēmu,kur var mūldēt visu ko.Caurmērā taču tie paši veči,kas te parunā ne par tēmu,raksta sakarīgu info arī par tēmu.Man drīzāk kaitina tādi kā Tu,kas te uzbrauc citiem.Izrādi cieņu un nestreso.
wesays
Pļūtāksli, ieliec savu ģīmi, lai var Tevi aplūkot, padalies pats ar info un tikai tad prasi no citiem.