atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

ramondo 05.11.10
Starp Liepāju un Nīcu piekrastē cope ir drusku apsīkusi,lielās mammmītes biški pagājušas dziļumos,šodien vilnītis drusku bija,straume normāla,pa tris stundām trīs ap 700gr,pārējās zem puskilo.
wesays 05.11.10
boroda-punktu es pielikšu tad kad man apniks.tagad es apsveru domu atbildēt uz katru komentāru. neskatoties uz to vai es zinu par ko iet runa vai nē.gribu pavērot vai tiešām esmu vienīgais neapmierinātais kā citi izsakās.
hecs7 05.11.10
ķegumieti viņa laikam ar lūpu uzmetusi, jo te bijusi
Pēdējo reizi manīts:
Vakar, plkst. 8:39
kegumietis 05.11.10
Vai kāds nav pamanījis , kur tad copētāja pazudusi!
Boroda 05.11.10
wesays
Nesaproti. Punkts.
wesays 05.11.10
nu nejau par to ka man kautko saēdoties šķebina,saprotu to ka šeit pulcējas copmaņi nevis dziednieki
kegumietis 05.11.10
vot,vot ir daži kam izskatās tāds kreņķis pieķēris,bet nuganjau labosies ,un būs krietns foruma atbalstītājs.
farruhs 05.11.10
Mornings!
Kas tad nu? Kādam nepatīk bušmeņu spams ? :)))
kegumietis 05.11.10
Wesays,palūko šo komentāru sākuma lapu ,kas sākas ar skaitli 465.lpp no 2007.gada šie teksti ir dinastija cilvēki sarakstās ,un dalās savās pieredzēs un pačeko kuri ir vēl šobaltdienu šinī portālā un tad izsaki savu domu lidojumu.
P.S paldies par sapratni
kegumietis 05.11.10
Vosols Gintsgg,nu ko Tu tik bargi ,bet pilnīgi tev piekrītu nu tak var nelasīt ,un neuztraukties nervu sistēma tiek apdraudēta tam ,kas kreņķējās.
gintsgg 05.11.10
Wesays , nepatīk - nelasi , bet nebāzies vīru sarunās , pats laikam vispār pirmo reizi kaut ko izšļupstēji un uzreiz būsi tas noteicējs ko , kurām te runāt , bet kurām nē , lasi un priecājies ka vispār kāds kaut ko uzraksta , bet jā nepatīk - kraties kaut kur citur .
kegumietis 05.11.10
Hm,jā nu jau tas tik vēl trūka ,ka kāds sāk uzmest lūpu ,un cits rakstīt ,lai kādu aizvainotu.Nu veči ja ir kāds kreņķis nu vainu aizsūtiet tiem daiļrakstītājiem personīgi ,vai ,kā savādāk ,bet paši jau rakstot arī novirzaties no tēmas.Ir jāņem vērā viens faktors ,ka neviens cilvēks nu nav vienāds ja kāds kautko uzraksta tad citiem tas ir jāaprej nu un te jau arī rodās tā saucamā 50.komentāru mēsli ,bet no pieredzes zinu ,ja uzdod jautājumu tad arī saņemu atbildi:)))) (Esiet tak iecietīgāki).
To hecs7 ...man vairs netīk neko šeit rakstīt , citādi piesārņošu tēmu ar 50 mēslu kometāriem :))
wesays 05.11.10
ja kāds uzdod jautājumu par copi,viņam vispirms ir jāizlasa 50 komentāru kautkādi mēsli...........Attopieties taču copmaņi....
hecs7 05.11.10
Klau Roli, kas notiek uz Nīcas un Bernātu pusi ar copi, kaut kā ne viens neraksta ka tur bijis un ķēris butes, maybe tās ir slepenās vietas?
wesays 05.11.10
vot nesaprotu ko var mēslot sadaļā-cope jūrā.Ir taču sadaļa-runājam par visu ko.Tur arī apspriežat kuram šķebina no kartupeļiem un no visa pārējā.Kautkāds sviests.
Jūra visur nav vienāda, vietām sēklis ir tuvāk, citur tālāk, ir pat zināmas lagūnas ....Citur līdz 2 sēklim arī var aiziet...
daddy_j 05.11.10
gints - man tak vēl jābrauc!!
...ja ar garumzīmēm, tātad no kompja stročīju un skaidrā...a bez garumzīmēm - no telefona ... :))
gintsgg 05.11.10
daddy , cik liels trauks paredzēts pirmajām iemetienam , un kāpēc vispār tik ilgi jāgaida , vai tad nevar sākt mest jau tagad ?
HOOK 05.11.10
Eh,laimīgie plakano rombu pavēlnieki:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs