Klau vīri , te kāds lielījās ar superrecepti, kā sagatavot reņģī, kā slepeno ēsmu uz buti, ķiploku un vēl ko lika klāt? Īstenībā gribās lai viņa ir stingra un svaiga.
Ja piecas dienas nedela strada un esosa momenta tas faktiski ir no tumsas lidz tumsai, tad variantu nav ari dzivojot pie juras ... tikai brivdienas ...
Jādomā ar galvu:)!Jālasa jūra-tāpat kā pie stūres jālasa ceļš,lai nebrauktu pa grāvi.Es vēl mācos buti atrast,daudz ko nesaprotu,kas tai plakanajai liek uzvesties tā un nevis šitā...Te forumā,ja kas,vērtīgas idejas ir daudz,tikai-kamēr pats nepārbaudu,uz aklo neticu.Atbilde tāda nopietna sanāca,sorry:)))
passat77 !
Padalies ar knifu, kā lai tukšā nepaliek :)
Jūra ir feina.Žēl,ka no manīm 215km:(((((
eMKa,ari dzivoju pie juras un jabalstas uz tiem pasiem faktiem
bet ja svētdien jāstrādā...un gribas copēt...Ne jau tos pillos spainīšus vajag,tas PROCESS rullē!Tukšā paliku vienreiz-pirms 2 gadiem.Toties ieguvu pieredzi-lai tā vairs neatkārtotos:)))))
Ko nu es...? Jūru ikdienā redzu, bet ja jau e-neta resursi saka, ka jūra ir, tad atliek vien piekrist :DDD
un cik noverots, tad jura izreage 2 sutku laika ja nav jauns putiens ... tatad faktiski svetdien visjedzigak un ari pec itameriportaali.fi datiem ta izskatas
eMKa,Liepajas otra puse ir ari ezers :)
Nu braucat, braucat :D, jūrjai ir inerce un ja guru sola mērenu pūtienu, tad tas neko nenozīmē ;)
eMKa ... Pec windguru rit jau laiks nomierinas Liepajas/Pavilostas puse ... sestdien/svetdien ja nebus lietus var braukt
daddy_j,uz kurieni domā braukt???
Es te štukoju ,ka uz Pāvilostu itkā vajadzētu.....
Ups!Es ar brauc uz jūr,un galvu neesu spiedis!Jūra ir loterija,kad brīvs un pareizu pūtienu sola-jāmauc!!!Cerams,bute būs...Ne asakas!
daddy&jordans- puiši, Jūs naf to gālv kaukur iespieduš??? Mani tagad uz jūru ar mietu neizdzīt :D
rītvakar braucu, bet sorrī, vietu naff
Sveika Tauta :)
Vai rīt kāds brauc uz Jūru? Varbūt ir brīvas vietas! Pats esmu Jelgavnieks :)
a es...vakar atradu garāžā kādus 3 kg svina sloksnes :))))) nu vo brīvdienās varēs liet un ostīt, un būs man daaaudz pļentaki :DDDD
Tjipa pļentaks mūsos. Tā viš i.:))))
Boroda, tipa pļentaks mūsos?
:))