jums te slepenaas vietas, bet man sestdien 23 kg njemamu butu, pie kolkas, netaalu no vaides graavja, 4 stundu laikaa. galvenais atrast vietu, kur saanveejs zaales nes no juuras, un galvenais lai daudz melno gliemezvaaku buutu.
Vai ,kāds šodien pie jūras arī gozējās? laiks tak bija ideāls.
juus te d....at pa copi, vai pudeleem izmestajaam?
Kaut gan tos jau arī ir pāraudzinajuši, nu jau nāk klāt un prasa vai blakām drīkst maksķerēt :))
Laikam :) Te ir pietiekoši daudz kas pašu Liepāju piedrazo (leiši)....
Nu, ja, liepājnieki brauc uz augšu piedrazot ;)))
Kilka- smilktīs vari atrakt:)))
Nu nosacīti tīrs, pārmaiņas ir tādas ka šogad maz copmaņu brauc uz Liepājas pusi , lielāko daļu brauc augstāk...
Roli - kur man ņemt činārus, ko kabatā bāzt, ja napīpoju? :(((
Roļuk,nesaku, ka neesi bijis, noteikti esi. Bet es esmu bijis arī Liepājas pusē. Šoruden gan ne, bet neticu pēkšņām brīnumainām pārvērtībām.
Vai tik Boroda nebiji tas kas teica ka veselu maisu ar drazu esi savācis copes vietā ?
pļac.tiko gribēju jautāt-vai esi tālāk par Liepāju bijis!!!
:DDD
Boroda- ko es laižu ? Domā es tālāk par Liepāju neesmu bijis, vai ?
Kilka-Tīrīgi vai netīrīgi nav par to runa, šeit cilvēki zin kā uzvesties pludmalē ....ja iekšzemes iedzīvotājam nevar ar 10 reizi ieskaidrot ka kurināt ugunskurus pludmalē nedrīkst, tad Liepājnieki činārikus liek kabatā ! Protams ka tādi nav visi , bet pa lielam ņemot ...Un šeit ir arī piemērs, Liepajas pusē pludmale ir tīra, tālāk jau mēslu kalni.Paskaties kaut vai Oltes raidījumu par copi jūrā, tad zināsi ko vietējie domā par copmaņiem .
Boroda
Rolis nelaiž,Rolis zosi dzen!!!
:)))
Jā, Roli, tie liepājnieki tie vienīgie tīrīgie :DDDDDDDDDDDDD
Nu vot, tagad nebraukšu arī.:)))