atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

Tad jau visus stāvlaukumus zini, ko tautu āzē :))
Piedod ...Tagad zināšu ka Ziemupes un citi piejūras pagasti ir tavas tuvās, pazīstamās vietas :DDDDD
vieplis 02.11.10
Par copi. Boroda, kad taisies braukt uz kādu svešāku un attālāku vietu?
:)
Boroda 02.11.10
Ooo, Latvija jau kļuvusi sveša attāla vieta...:)))))
Vienkarši muldēt par svešām , attālām vietām visi ir gudri, bet tur kur maksķerē ikdienā neviens neraksta...man nav žel ka kāds velk zivi, esmu daudzas reizes arī savējās atdevis copmaņiem, tikai šo portālu lasa arī tie, kas pie ūdeņiem pārvēršās par cūkām....
vieplis 02.11.10
Skaidrs. Tu ne tikai uztraucies par tīrību plačos, bet arī baidies, ka neizvelk visas tavas mencas un butes?
:DD
Varu arī savadāk noformulēt , kāds var ielikt stāvlaukumu vietas pie vēdzeļupēm ...
vieplis 02.11.10
HOH, izrādās, ka ne tikai par stāvlaukumiem. Roli, ģeniāls salīdzinājums.
:))
Nu labi formulēsim savādāk, varētu kāds ierakstīt kur var labi piebraukt pie foreļupēm :)
H-O-H 02.11.10
Cik es sapratu no visa šā "bazara "runa tr par stāvlaukumiem, ne par copju vietām.
Tu jau Viepli arī varētu iemest koordinātes ar foreļupēm un posmos kur tās vislabāk ņem :)
Vairis30 02.11.10
Boroda, uzskatu tev ir ļoti laba ideja par apkopošanu, bet varbūt ir vērts arī padomāt par citu copju veidu vietām, protāms par tām kurus tu jau minēji - PUBLISKAJĀM.
vieplis 02.11.10
Boroda, kad uzzināsi, lūdzu pastāsti man arī. Ceru, ka viešu tevī uzticību.
:)))
Es zinu uz ko Tu aicināji ! Šeit raksta ka nav oficiālu stāvlaukumu , es saku ka ir un zinu vairākus , pat ar konteineriem un viens pat ir ar visām citām ekstrām un viss pa velti ! Vai man ir kas jāslēpj ? Es neko neslēpju , bet neesmu balamute , kas to cenšās izbazūnēt pa visu Latviju, kapēc ? , to es jau uzrakstīju ....kas man ieviesa uzticību tam privāti esmu apskaidrojis par vietām ...
Boroda 02.11.10
Roļuk, es aicināju zināmās oficiālas vietas pateikt arī citiem, šeit forumā. Es patlaban apkopoju infu par šādām vietām, centīšos pārbaudīt arī dzīvajā. Tad ielikšu šeit, lai cilvēki zin, kur var atstāt autiņu un mierīgi copēt. Ja tev ir kas slēpjams, tad slēp, bet nesaki - es zinu to, es zinu šito.
Es runāju tikai par atļautām, oficiālām stāvvietām ar vismaz atkritumu konteineru blakus.:)
Boroda- ko nozīmē neviens nezin , tās zina daudzi . Ko no zīmē cepumtrukus met krūmos ? Ja par grādīgiem , tad man tāds copē nav vajadzīgs ....
skatos laika prognozes,ka 3dien un 4dien sola stiprāku pūtienu...pēc Jūsu pieredzes,ko varat teikt, vai nākamajā dienā pēc pūtiena jūrā ir ko darīt vai tomēr jūra vēl ir kārtīgi iešūpota?:O

itkā bija plāns naktī uz 5dienu braukt uz jūru, bet laika prognozi apskatot nevar saparst...
Boroda 02.11.10
Roļuk, tavas zināšanas ir tikai tavas.To neviens cits nezin, tāpēc met cepumtraukus krūmos.:)
Starp citu es zinu ne vienu vien vietu , kur ir stāvlaukumi pie jūras un gružu konteineri un viss pa velti...
H-O-H 02.11.10
Cik maksā šoseja, kuru pagājušo un šogad būvē no Lūžņas Kolkas virzienā.Kam tā domāta?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs