smagi jau ir ka esi gatavojies un sapņojis par to copi,bet kāds pasaka ka viss ir garām,negribas pieņemt to,es jau zinu kādu lēmumu viņi pieņems .... :)
straiker - :DDDD Tu viņiem iedvesi patiesu optimismu :DDD
cerība šoreiz nav vispābā un gastronomiskās izvirtības ar būs jāatliek ....
copētāj, Tur - ir top sikret X vieta :)))
es labāk nebrauktu nekur.....šodien no miķeļa zālēm muku uz irbes pusi,bet pēc 3stundām tās noķēra mūs un visu galīgi sačakarēja ...
Lūžņas un Miķelis. Tur tā cerīgāk izskatās.
ja brauksim vispār tad tikai Tur :))
Aigars jau saprata kur varētu mēgināt :)
straikers, ko saki, tur buus iistaa cope, Kolkaa?
var montēt uz kolkas ragu .... :)
tad visi tiekamies rīt pēcpusdienā Lūžņās? Viepli, pamēģini tik nebūt :))) tev laiks līdz 7dienas rītam pienākt un paprasīt kā ķeras :) Zivnieks, kas vēl?
Copeetaaja- braukt jau var vienmēr, bet vai jēga ? Rīt tādu pasu vēju sola ka šodien un vēl stiprāku , tas nozīmē ka nekas nemainīsies rīt ....Man jau viegli aiziet līdz molītim iemest piksķeres ir ir, nav nav un laiž majās , bet ja sanāk pāris simt km nobraukt ?
Sestdien vakarā citu vēju sola, bet vai tas uzreiz ko mainīs ? Ja ļoti gribās, meklē kartē krasta zonu , kur D vējš nebūs tīri sānu vējš , bet nedaudz no muguras ....
nu man ne mazaks lauzien no saldus aizbraukt, ar jau tomeer km 100 un pat vairaak, bet nu es par avantuuru!
jaa, piekriitu Aigaigar, pannai jau nu vienmeer sanaak!! :)))
nu es jau varu braukt, kas ta mani, bet tiem no jelgavas ir gabals un ja lauziens... :))