Ķegumieti, tak nekreņķējies. Cope vakar bijusi švaka, šodien jūra esot ok, cope rīta pusē ne pārāk, toties izmēri priecē.
:))
Paldies par atsauksmi , atliek tik mēģināt , bet tie , kas tur gudri dzejo teikšu, neteikšu esu gan portāla lietotājs iesācējs , bet ja Jūs jautātu kur var paķert zivis Daugavā tici man pateiktu ,visas viņas tāpat nenoķersi.
Laba cope ir....pilns mastikas spainis..nu tā ap 15-18kg! :))))
Priekš kam Tev tās pērlītes?? Čigānu butēs brauksi??:))
Hmm biju šodien iebraucis Salmo pēc pērlītēm, te baigi reklamēja, ka nu tik būs, nu bija bet atklāti sakot biju vīlies sortimentā, pat ļoti.
Nē, es piemēram spaiņus neņemu līdz :)) ...būs jau labi ...
P.S. arī spaiņi ir dažādi :)
Nu tad sveriet ar, tik spaiņa svaru atrēķiniet!
:DDD
Normāli ir nosvērt butes vai vismaz aptuveno svaru uzrakstīt, citādi ķērās labi vai forši , piemēram man neko neizsaka ...Tagad ir iebraukts ?:))))
Kas ir normāli?? Neiebraucu tēmā
Es domāju ka tas ir tikai normāli, jo citam laba cope ir viena bute pusstundā , otrs turpat pie šādas copes satin makšķeres un nenieko laiku :)
Neuztver personīgi:)
Te jau reti kurš neieliek svaru:)))
Ja, par mani tad svaru saku uz aci, jo ar spaiņiem uz copi neeju un skaitīt neuzskatu par vajadzīgu...kā man info iedeva, tā nodevu tālāk, tā teikt par ko nopirku , par to arī pārdevu (info)...
Vot veči, jūs tagad izstāstiet, ka kova hrena jāsver butes???? Tirgojat, vai??????
vakar starp Liepāju un Ventiņiem bija copmaņi 3kg ar butēm katram arī zāles katrā vilkšanā, ūdens -kafijas krāsā ...
Tik uz jūrju.....varēs dzintarus palasīt....
vieplis
a man arī neko neteiksi??? :))))
Tagad vispār neko neteikšu!
:DD
Nu kārtīgs cienīga Latvieša gājiens paldies.
Man no rīta ziņoja, bet neko neteikšu!