Tu iebrien jūrā, brien tālāk, paliek dziļāks. Līdz ceļiem, virs ceļiem, līdz..., tu brien tālāk, līdz paliek seklāks. Tas ir pirmais sēklis.
:DD
Kā var no krasta saprast, kur ir pirmais, kur otrais un trešais sēklis? Atvainojos, ka varbūt kādam šķiet muļķīgs jautājums, bet es i no kalniem O:)
copētāj varu atbildēt viņu vietā:
Ir vērts braukt ja nav parāk liels vējš nesaku ka būs butes kastēm bet spaini mierīgi var piemakšķerēt bez piepūles,jo butes ir pie krasta un zveijnieki teica kad starp 2. un 3. sēkli vispār ir butes daudz ,lielas un ļoti biezas tā kā loms iepriecina atliek tik izvēlēties vietu un :) un dod svinu jūriņā :D
copeetaja
aber protams!!!! :))
bildes gan Tev patīk mainīt.....
nu ZIVNIEK ,ko saki par to jūr, uzdevu tev pirms brīz jauājumu!
urmaas
pareizi saprati.... :DDD
tas par to, ka piezvanīji man darba nedēļas vidū un pajautāji: "Nu ko rīt laižam uz jūrj?" :DDDD
urmaas
bet es tak ir jauns puika :)))))
bet nē nē, es tik tā.....tiešām interesei, jo makšķernieci kuru nav saslimdinājis čalis nezinu nevienu...
nuu zivniek, redz esmu jau esmu kaisliiga makšķerniece, un dedzīgi gaidu rudens copi! :))) nu mees parast vesels bars laiž uz to jūr, pills cross country līdz jumtam ar copmaņiem un makšķerēm! :))
bet nu tad tu ar saki, ka sestdien ir vērts sēdēt, ja?
pēc smaidiņa redzu-cik Tev "ŽĒL"!!!
:DDD
Zivnieks
saki īsi un konkrēti-braucam kopā copēt.vai jemsi mani savā sabiedrībā.a to kā jauns puika,vokrug da okolo!!!
:DDD
urmaas
nu ko lai saka......žēl :DDDDDDDD
nu nu..vējels būs gan un labs, vienīgi naktī no sestdienas uz svētdienu iegriezīsies no mugur puses, ta vēl var sēdēt :)))
es tik tā interesei...Tu tā viena pati ņem pīckā prom uz jūr???? Jebšu Tev tā ģimenes lieta..... vienkārši interesanti liekas, ka sieviešu kārtas pārstāve tik azartīgi ņem to lietu pie sirds..
Zivnieks
ņesip mņe soļ na ranu.tikai rīt un sestdien daudzmaz brīvs.a tā šepte!!!:(((
es ar nedeeljas nogaalee vaaleesh uz juuru, tas ir izlemts, skaatiijos laika prognozi- 6dien ideaals laiks, veejs tik pat kaa nekads, juura mieriiga buus!
urmaas
Tu ar nedēļas nogalē brauks bušakos??
copeetaaja
kā vējš pierims,tā būs cops.varētu pat teikt sezonā būs sākusies visā kurzemes piekrastē!!!
:)))
tikai deelj taa?? nu es arii esmu nenormaaaaaaali nogribeejusies, gribu jau ilgi ilgi, bet kaa netieku ta netieku!! bet nu ja paskatas tad veejs jau arii it kaa ir labs prieks to cop, jo mani biedee tas ka uz oktobra saakumu var sliktaks laiks buut, ta vismaz peec prognoozeem var spriest.. :)
copeetaaja
visi vienkārši ir nogribējušies, jo dēļ lielā pūtiena neviens nav dabūjis...pacopēt :)))