Manus svinus krastā nes tikai tad, kad parašuts (bute) galā:))
Boroda, jūs neko nenoķersiet. Tāpēc, ka tavus svinus ar visām farfalām nesīs krastā.
:)))
Vairi, es nemusināju, bet aicināju.:)
Boroda, ko tad tu rīt tautu musini uz copi?
Boroda
nosūtīju Tev vēstuli
Viepli, kur tu viņus liec? Derētu kā izejmateriāls normālu atsvaru izgatavošanai:))
Boroda, bet man ir 200g. svini.
:)))
Paldies, Vairi. Man jau šamais ir.:))
Ieraksti
šo linku sev kaut kur, var stingri noderēs.
Labāk auklu 25lb. 200g svinus nelietoju:))
Vairi, patin vēl 3-6-9 stundas uz priekšu:))
Boroda, tad noskrien gar mani, iedošu pāris 200g. svinus.
:))
Viepļam taisnība, re ko rīt sola uz 9:00, labs pretvējš:

un 15:00

Viepli, mēs nebraucam tūlīt, bet rīt.:)) No pusdienlaika sāksies cops. Šodien tiešām nevajag braukt.:)) Un Z/R vēju tajā vietā vajag kā ēst!:))
Boroda, mans bušu copes galvenais edvaizors nupat ziņoja, ka nekas patīkams šobrīd jūrā nedarās. Bez tam iegriežoties Z/R vēš. Bet tas tak jūs nekavēs braukt un applausties, vai ne?
:))
Aicinājums.
Aicinu piebiedroties vienu kārtīgu
makšķernieku(-ci) (var būt iesācējs (-a)), vienai kārtīgai bušu copei! Izbraucam rīt ap 9.00, atpakaļ parīt no rīta. Maršruts Spils-Rīga-jūra.:)
Fuksafons, līdz tam laikam (piektdienai) došu Tev ziņu :)
fuksafons
mans domāt, ka Liepājai vēl varētu būt biš pa fiksu, kaut gan pēc šitajiem pūtieniem varētu ar jau provēt....bet ja es brīvdienās braukšu, tad es izvēlēšos Ventiņpusi :)))
Labdien Labdien !!!! Tad kas notiek ???? Liepaajaa botes jau njem vai neeee ??? Gribeeetos gan aizbraukt jo sola labu laiku tikai necik nevar saprast vai taaaam boteem arii patiks atvasara. Ja kaads Liepaajas Juuras vilks var padaliities par to vai copeee vai neee taas plakanaas jau ieprieksh pateicos !!!