Var, var, brauc tik copēt...
un kā ar viļņiem nav baigi lielie pacopēt var?
Šodien Jūrkalnē +13, mainīgs mākoņu daudzums, DA vējš 5m/s, rīt līdz +15,16C, pēcpusdienā D, DR vējš.
kaads nezin kā ar laiku šodien jūrkalnē
Meklēju kompanjonus no Jelgavas vai varu tāds būt arī pats sestdienas braucienam uz jūru. Doma izbraukt ap 15.00, atpakaļ svētdien no rīta vai jau naktī - viss atkarīgs no copes. Šonakt, piemēram, esot ņēmis līdz pusnaktij, pa nakti un no rīta šavkri. Varu paņemt 2 vai 3 cilvēkus, maksa par benžu 8Ls. Parasti braucu uz Ovišiem, bet var pamēģināt arī citu maršrutu. T. 29268367
coms venspils jura atvilcies butes ..plaukstas lieluma..
Lūžņas vienmēr bijusi viena no labākajām bušu copes vietām,tā ir arī mana iecienītākā vieta.Otrā labākā vieta ir netālu no pilsētas,bet par to tikai personīgi.Čau Gints,nu tāds es kļūšu pēc neilga laiciņa,ja ilgi nebrauksim ekspedīcijā,nebūs ko paikot.Par to 15. Māris bišķīt nokļūdījās,grāmatā rakstīts no 1.okt līdz15.nov tākā drīz jālaiž,bišķīt jāapdara darbi,tad jau sazvoņimsja.
Copmanjus maniiju no Luuzhnjaam uz Mikljelja pusi.
Biju Lūžņā no 15:30 līdz 22:30. Nu tuvumā neviena nebija.
:DD
Kaut kas vicinaajaas, bet kas, tik taalu nevareeju saskatiit. :D
Jole, tu no Lūžņas bik uz Ovīšu pusi copēji? Divus večus tur manīju vicināmies.
:)
Luuzhnjaas cope ok, no plkst.18:00-22:00 30 gb.
Uudeni tieshaam kaads izstreebis, liidz seeklim aizejot uudens tik taa, knapi liidz seezhamvietai.
Viepli , neizķer visas , man arī kādu atstāj .
Nu tā, spannis pills. Ņēma līdz tumsai, ēsmā garnele un brēča, distance tuvā. Kaukādi sīki mošķi visu laiku tīrīja āķus. Laiks prīmā, ūdens gan pastrauji krītās.
:)
Zacep , kur Tu tik tievs kļuvis ? Kādas domas pa galvu grozās ? Drīz jau piecpacmitais .
Kamēr šitāds laiks,jābrauc pa dienu.
Vienmēr gatavs palīdzēt.Nu gan bik sanāca kā tai mīklā:kāda atšķirība starp cīsiņu un pionieri,cīsiņš jauzvāra,bet pionieris vienmēr gatavs.
Zaceps, ņemšu vērā;)
Nu pēc Briketa komenta man šķiet, ka šonedēļ laikam labāk nebraukt:)))
Parasti, kā jau rakstīju iepriekš, netālu no Jūrkalnes braucam copēt, bračka tur vietu zin. Jaunu uz pašu galvu meklēt baigo laiku aizņem, labāk jau uz pārbaudītm vietām doties. Tad tik jāsāk ievākt un apkopot informāciju:)
Tikko no Užavas :(
No 20:00-22:00 NEVIENA cope!!! Nervi neturēja,braucām prom...
Pa dienu vēl kaut kas esot ņēmis. Jūra patiešām krietni atkāpusies.