atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

kilka 05.09.10
v.s.o.p., vairi, neko Jūs nejēdziet no bušu ķeršanas ;)
Kurzemē viens teiksmains meistars dzīvo (miniet vienu reizi, kurš), tagad draugos māca jaunos makšķerniekus. Vells, ka gribētu pie tāda uz apmācību tikt ;)) Nezināju, kur īsti likt labākos postulātus - te, vai pie copes anektdotēm:

ķeras visur kur kāds makšķerē, protams, ja māk!

uz 2 9kg? tas ir ~ 4.5kg vienam, tas ir 8-15butes? pašvaki!

koooo? 300g bute ir plauksta, ja ir normāla roka, nevis kā bērnam parasti tiek ķertas 200-700g

pāris butes tā nav vilkšana, vilkšana sākās pēc 30

nu vispār tā ir gandrīz ikdiena (Tiek runāts par 700g butēm!) bet nu ok, kas nemāk tas neķer, par svaru varat būt droši, sveru ar elektroniskajiem

tas ir tā ka jāzin vietas un jāzin uz ko ķert

nu labi davaj, ne asakas, velkat savas 100g butes kā var braukt un nenoķert nekad lielāku par 500g (par plaukstu) ?

nu septembra beigās oktobrī man 80% ir plauksta +, tas ir virs 300g+

;)))
vairis 05.09.10
aigaigars-kaut, kā Tavu albumu bildēs tāda razmera bušu bildes neatceros redzējis?:)mums tāds teicieniņš-kailā d...šana:)
aigaigars 05.09.10
karoč 35-38cm! tas par buti :))
aigaigars 05.09.10
es ar urmaas zinu, nu plauksta man skaitās tā kad plauksta ir butes rumpis, asti un galvu neskaitot, 400g bute jau praktiski ir plauksta, bet nu lai jau 500g ar būtu :)) itsevišķi rudenī, kad biezas, breksis ar plaukstnieks skaitās no 300g
urmaas 05.09.10
Kilka:)
bet neskatoties uz visu,copē jūrjā ir forša!
tik nesanāk man kkā tās pukilogramīgās plaukstiņas jūrjā saķert.ir bijuši visādi razmeri,bet ja plaukstas izmēra bute ir 500gr,tad sorre!Tu jau zīn par ko iet runa.
:DDD
aakkis 05.09.10
urmaas;mums bija vienu laiku teiciens:"Tas jau vētras bērns"!Kad nebija elektrība-citās vietās pat mēnesi.
kilka 05.09.10
Urmaas, atslābsti ;))
vai ta Jūs vienīgie bijāt, kas vakar "Lužņās mekšķerēja" :DDD
Vai jāpievērš uzmanība anonīmajam pļutakam, kas ti nedēļu kā CL reģistrējies? Gan jau "drošsirdim" vēl kādi 10it niki ir :DD
Uz tādiem mušpapīriem lai tik kosmonauti uzķerās :DD
akmens 05.09.10
Nezinu gan cik cilvēki tur copēja,bet viens gan ir fakts,ka pus Juglas krievi trauc uz turieni copēt.
urmaas 05.09.10
jole
izvēlies izteicienus.ne visi kuri copē ir cūkas!
ja kāds kko ari sašmucējies,tad neattiecini savus izteicienus uz visiem!
p.s.negaisa laikā taisītajam.atļaušos neatbildēt!
:)
aigaigars 05.09.10
man jau urmaas sen tāds viltīgs likās :DD
aakkis 05.09.10
Nu sāksies-apvainosies,taisnosies un tt.Tā kā tie vīri,kuri uzraksta ka bijuši Lužņā-ir vienīgie kuri tur copē!
Griezeejs 05.09.10
Cik zinu, tad vakar Lūžņā bija Gunčux, Urmaass un Brikec. Par pēdējo nezinu, neesu pazīstams, bet pārējie točna nau CŪKAS :)))))))))))
P.s. Gan jau ka Brikec arī nau :)
aigaigars 05.09.10
hāaaa, man jau likās, šie tik te tādi svēti, pār cūku pārvērtīsieties :DD
jole 05.09.10
Bet cuukas gan Juus esiet, kas vakar Luuznjaas mekskjereeja. Pfuuu...!!!
Bebrs 05.09.10
labi ka ne apenes:)
Brikets 05.09.10
Tas krievu dators noteikti bija ritīga beka,bet man baravikas,apsenes uc. ;)
Bebrs 05.09.10
krieviem bij tāds dators Beka - tam tīriji kešatmiņu?
Brikets 05.09.10
Es ar tikko beidzu tīrīt...bekas ;)
V.S.O.P. 05.09.10
Pirms tīrīšanas nosvēru, kopā bija +/- 5 Kg, 27 gab. Bet nu treknas ārprātā, 3 vidēja izmēra tikko apēdu.... vairāk nelien :( tagad jātīra 20L spainis ar barvikām un citām bekām... Kurš mani sēņot uzaicināj... gunča, protams..., bet viņam ar būs jāpačakarējas :)
aakkis 05.09.10
Uz zušiem,tad es saprotu četri kāti.sēdi un kaifo!Bet butēm,kā urmaas jau teica.Kaut ko jau velk,paziņas ar bija,nepilni spainīši jau bija pa nakti.Es laikam tikai mēneša otrajā pusē laidīšu.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs