no vakardienas 15iem līdz šī rīta 9iem veselas 7 butes no kurām 1 zemmēra akmeņniece un vēl viena sīka (atlaidu) pārējās 5as ok, pusdienām sanāks :))
blakus esošie krievi, gan cik no gintagg sapratu labi bija pa nakti savilkuši, es gan labāk pagulēju :)) pa tumsu neviena normāla izmēra bute
pagajusonakti ekskursijas peec pavadiijaam uz liepaajas mola,rezultaats 2 butiites.,laiks gan briniskjiigs.:)
Briket - es vienmēr esmu teicis, ka Tu esi dulls :D
Vakar tomēr nobraucām uz Užavas piekrasti.Jūra mierīga,vējš gandrīz 0,neliela straume no V-pils puses,zāles nevienas. Sākām ap 21.30,visai cerīgi-jau pirmajā iemetienā cope un viena plakanā krastā.Seko klusuma brīdis. Otrā pieteicās ap 23.00. Tad pēkšņi ap 0.00 uznāca zāles,sistēmas momentāli tika iznestas krastā. Savācām pendeļus un devāmies mājās.
Secinājums: vēl par agru. Gaidam!
PS Butes biezas un gardas!
Liekās mierā ar savām butēm (tas par Liepāju), no mola tikai viens 2 dabūja ...ātrāk par septembra beigām varat šeit nefantazēt par kaut cik reāliem lomiem ! Zušu arī var teikt nebija ...
Sveiki es no liepājas gribas takā butēs :( bet nezinu kas un kā :( wai kads ir bijis ja ir tad kā gājis?
P.S. Pillna jūrmala ar butēm :(
es situāciju novērtēju no otras puses- biju peldēties! :)
Vakar vakarā biju aizbraucis paskatīties jūru uz Ziemelīša. Smuki viļņi :)) Šorīt jau krietni mazāki, bet, pirms izbraukšanas no Liepājas, tā tīri neko. No mola mierīgi jau varētu mēģināt copēt. Par zālēm info nekādas. Moš rīt aiziešu tepat Galvaspilsētā patramdīt asarus ar krevetītēm. Ceru, ka lielie viļņi nebūs šās prom aizdinuši...
vispār jau diezgan spēcīgi zāles nes
pludpmale nu tiesam ir slimi makšķerēt kaadam 'ronim' pa galvu ar svinu :DDD
haha man jau tālu liidz z molam man tepat tuvak jamakskere un no D mola ivelties nebutu problemu :DDD
tu tik nesāc te pludmalē ķert ! :)))))
no mōla jaa pa nakti bail.. bet no krasta veaki nenaks lidzi un nelaidis
tagad tikai uz vakaru bute sāk ņemt....kas tad tev bail pa nakti makšķerēt???:D
Ja no moļa, tad nav starpība..un vispār apmākušā laikā arī pa dienu ņem no krasta...Tas vai ņems no rīta vai pa nakti nav no gadalaikiem atkarīgs :)
nu jau pa dienu ķeras vai vel iet runa par naktī makšķerēšanu? ja naktī tad nogaidīšu septembra beigas...
vieplis....
vakar biju aizgajis,vienu dabuju tikaisākas baigā straume....šodien jau bija superigs laiciņš, bet ta zāle paradijusies!!! jamēģina vēlāk aiziet palūkot kas notiksies... ta jau padošu jums kadam ziņu!!!
Lauri17, kas ar butēm darās?
:)
Liels paldies,jopcik copcik,ceru ka zāles zudīs,cik copes nav sačakarējušas tās zāles,neko,gaidīšu vel kādu,un no kādiem info.
kraukšķis - viļņi kādi bija tādi tagad arī ir, vējš neliels bet Rietums... zāles arī parādījušās ! Kā citās vietās es nezinu .