Neviens te neko nefleitē. Protams visu ziemu ledus līcī nenoturējās bija kādu mēnesi, vai drusku vairāk. Kā tagad atceros laiks bija auksts-14-23C un vējains luči ķērās ļotilabi, rokas gan toziem viņus ķerot atsaldēju brrrr... bet lučus atvilkos kolosāli.
farruhs
tas tev nav Toronto!:)))
Kaut ko jūs te fleitējat... izklausās pēc makšķernieku stāstiem. :))))
2005-2006 gada ziema līcī Saulkrastu pusē bija normāls ledus, Lučus ķērām uz nebēdu.
aakkis
es runāju par rajonu ap Sloku,nevis Kauguriem!:DDD
80gadu sākumā līcī vēl bija ledus,esmu gan lučus,salakas,pat mencas ķēris.Es runāju pa rajonu ap Kauguriem nevis esti.
ledus ir bijis līcī.jūrā što to ņi pomņu tādu extru!:)))
līcī jaunības gados gāju uz lučiem un salakām.butes gan neesu ķēris.:)
Kā lai es to varu zināt, ir vai nav? :)))
Pie jūras ziemā neesmu bijis gadus 20, bet toreiz ledus bija... :)
Ledus jūrā? Nu ja tikai filmā "Nāves ēnā"...
farruhs
Varēji jau arī kādam privātu vēstuli uzmest, neviss šitādi blamēties:DDD
farruhs
kad pēdējo reizi jūrjā ledu redzēji? :DDDD
Ziemā no ledus butes arī kāds ķer?
Ja ķer, tad kādi rezultāti un viltības?
Vnk interesanti...
Runā, ka pie Užavas un Jūrkalnes parādijušās medūzas, ja tā tad jav ar butēm būs pašvaki. Kādam varbūt ir konkrētāka informācija???
Vakar starp Jūrkalni un Ventspili no 14-19 25 ņemamas butes ap 300-400gr, smukas!Labākā cope bija līdz tumsai no 14-16!taka brauc tik prom, jūra ok, zāle nav!
Vai kāds vēlas pievienoties braukšanai uz jūru piektdien? Izbraucu ap 4.00 no Rīgas (Salaspils). Atpakaļ vēlu vakarā.
Vakar no 16.00 lidz 21. Užavā cope laba kopā 25 butes,no kurām 5 amnestētas.vislabāka cope parādijās.no 19.00 lidz 21.00 ķēru uz raudu.jūra ideāli mierīga.tākā laižat butēs.ne asakas visiem!
vieplis....
kas tad tev zinoja???
Lidz kadam datumam butes veel var kkeert ? Un cik ilgi vinnas vispaar veel kkersies?
Tiko apskatījos paris ziņu vietas nu lielākā daļa izskatās ka jurkalnē bija ok!
Man pa dienas vidu ziņoja no V-pils puses. Bet neteikšu!
:DD