atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

guntarskl 16.11.09
Svaigu infu var dabūt katru dienu, bet vai tad tas ir galvenais?
kilka 16.11.09
Doma dziļa: "Bet ne vienmēr vislabāk ja kāds tanī dienā padod info" ;DD
Var jau no Ovišiem uz augšu bet bieži vien pie šitā vēja ir zāles . Bet ne vienmēr vislabāk ja kāds tanī dienā padod info.
guntarskl 16.11.09
Breks, var jau aislēpties, no Ovišiem uz augšu.
Breks 16.11.09
Nu izskatās, ka ja nekas nemainīsies, tad nav vērts trešdien uz Jūrkalni, būs sānu vējš.
urmaas 16.11.09
farruhs
Saulkrastiešiem pēdējais maratons beidzās gandrīz bez zivīm!vienam tik pusspannis.pārējie trīs varbūt kopā kādas padsmit butes salasija!:(
maratons nav prātīgākais.jo cope ir atpūta,nevis darbs!:)))
kilka 16.11.09
farruh - nu, no vakara, visu nakti un vēl nākamo dienu.
Parsti copējam no apmēram pusdienlaika maksimums līdz kādiem 2iem naktī. Pēdējās reizes spaņņi pilni bijuši jau uz 8...9 vakarā. Tātad pietiek un jau pavisam laicīgi tiek mājās. Nu kaut kā tā. Nav vairs tie gadi caurām naktīm apkārt dauzīties ;DD
farruhs 16.11.09
Kilka!
Ko nozīmē maratons? :?
Kilka te jau par gudrīti tu taisies )))) un par to pieklājību ar varētu padomāt)))
guntarskl 16.11.09
PitonZ1, un vēl, ja jau nebiji ievērojis to, tad drošvien arī uz metriem/sekundē nepārslēdzi. Ja nevari artast kā to dara, tad tos cipariņus ko tur rāda, par vēja stiprumu, dali uz divi, un zināsi cit stiprs vējš būs.
PitonZ1 16.11.09
guntarskl, paldies, tiešām ir kā tu saki, tagad tik ieskatījos
kilka 16.11.09
farruh - baigais maratons :(
Es šoreiz pas, bet gan sastiķēsim!
sviestmaize 16.11.09
J;urā var iebrist ja copes vairs nau un liec ko gribi ,nennem! tad var intreses peec taa taalak pameiginaat! pet pagājušās briivdienaas ar copējām un tie kas brida iekšā nevilka labāk un iebrist varēja pat tik tālu cik es iemest! nevienmēr dzīāk ir labāk :)
farruhs 16.11.09
Tātad!
Izsludinu 2 brīvas vietas mašīnā braucienam uz butēm. Startēju no Rīgas 2dien(rīt) ap 20.00 un atpakaļ izbraucu 3dien vēlākais 17.00 (Rīgā taču salūts).
Tēmēju uz posmu no Jūrkalnes līdz Ventiņiem.

Ja kāds grib piebiedroties uzsitat PM!
guntarskl 16.11.09
Mariki, to mēs nokārtosim...nuuu...izpirksim, vai kā...
kilka 16.11.09
Neesmu baigais spečoks, bet nekad neesmu redzējis jēgu no brišanas jūrā. Proti, ja brien līdz celim - mazs attālums brišanai. Ja brien līdz viduklim/padusēm - tāpat nevari atvēzēties normālam metienam. Esmu copējis blakām tādiem bridējiem - tāpat iemst var tālāk. Vēl pluss - copes beigās ku...le nav putās un normāli jūties.
Pats lielākais pluss - nevari novilkt ūdenī uz acīm un noslīkt. Automeistara pēdējā jūras braucienā ar redz čoms ielicies :((
P.S. Gudrīšiem lūdzu nesaukt to par pliku dir$anu - tā mana pieredze un viedoklis :)))
Marika 16.11.09
A ko padarīsi,kam tagad viegli???????:):):)
Marika 16.11.09
Mazliet jau ir!!!!!!!:):):):):)
urmaas 16.11.09
p.s.mariki.a tev vīrs nav baigi greizsirdīgs?
urmaas 16.11.09
a kāpēc gan ne!:)))
pārējo pa pastu.:)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs