atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

kasparsp,cik tev gadiņu ?Tev fāčuks pa dirsu sados,ja paņemsi viņa fočuku !Paprasi, lai nofočē tevi, vismaz profila bildei !Gramatikā uzlabo sekmes !
vieplis 02.11.09
Kaspar, taktiskā kļūda. Vienkārši varēji copes atskaitē ierakstīt, ka dabūji apm. 60cm buti un viss būtu štokos. Biezums te ņepričom.
:))
kasparsp 02.11.09
Un GB!Nenem studiju lidz,bet panem merlentu!Panhem parastu biezu buti un izmeri vinas biezumu,bus virs diviem centimetriem!Jeb varbut man ar Tevi jaskaidrojas colas!
kasparsp 02.11.09
Man ari lidz vakardienai nebija!Un ar hameri tur tik un ta netiksi,kilometrs no cela ar kajam jaiet!
GaBe 02.11.09
Kaspar redzu esi lielais mutes braukatajs ! Es nokeru taadu zivi - lielaka par laivu - tik zhel ka filmesanas studiju lidzi nepanjemu ! Hammera vietas pamaz !
vieplis 02.11.09
Kasparsp, neapbižojies, bet diez vai kāds, kurš daudzmaz regulāri brauc uz jūru copēt, ir redzējis 5cm biezu buti. Es tajā skaitā. Ne asakas!
:)
kasparsp 02.11.09
Un kas attiecas par fotoaparatu,nav bijusi velme vilkt lidzi Canonu spoguleni uz copi,pietiek ar tam paunam kas jau ir!
kasparsp 02.11.09
To Breks!
Man tā liekas kad,Tu nekad vēl neesi izvilcis nevienu Āti!Bet man viņa ir bute!Ka ari izskatas kad nekad neesi nokeris nevienu taiminu,zuti vai mencu kerot buti no krasta!Neesi ari jura ar spineri uz lasiem bijis!Varbut Tev vel viss ir prieksa!Tapat ka man laikam prieksa tas vecums kad gribesies sedet un gaidit kad karpa pludinu pakustinas!Ticet vai ne ta tava problema!Man pietiek ar tiem kas redzeja manu lomu!
Gkirsis 02.11.09
1 novembri pa nakti Jūrkalnē

man ap 20 butēm lielākās ap 30 cm parējās lielāka daļa ap 20cm kolēģim: menca un ap 30 butēm.
giko 02.11.09
vakar plezīra cope ar family. 13.00-16.00 trīs ceturtdaļas spaiņa, bet nu spainis bij jau ar ne tas špakteļnieks. Pie Buras.
Vēja maiņa pa 180 temperatūra mīnusos plus totāla migla bet butes tomēr ķērās un smukas 300-500 bija arī kādas trīs maziņās kuras veiksmīgi atbrīvotas viens smuks bullītis,menčuks un vēl izdevās kaiju noķert auklā,butes norma ar kaudzi abiem mums ar kolēģi....ļoti tāla distance apm 110-130 m
Girts7 01.11.09
Šodien ziemupē no 6;30 līdz 10;00 3 butes galīgi švaka cope.mums uz 4 bija kopā 9 butes
kasix3331 01.11.09
cik te skaistas sarunas iet vaļā?dirsēji un apdirsēji?te jau nav īstā vieta priekš tā!
Feja 01.11.09
Mazirbe,Lielirbe> 22.10.09. ap 7 no rīta bija normāla cope.Sanāca gan kaķiem,gan pašiem. ;) Renģes un garneles garšoja vienlīdzlabi.
Breks 01.11.09
_Oux_
Nemaz neņemu ļaunā, tikai nepatīk aplamdirsēji!
Nekā personīga, Ne asakas!
_Oux_ 01.11.09
Nebij jau tik traki domāts, domāju, ka sapratīsi joku!! neņem ļaunā ;)
Reno 01.11.09
Man šodien užavā no 14.00 lidz 17.00 6 nelielas butītes.kautkā galīgi švaka cope.
Breks 01.11.09
_Oux_
Nemaz neuzvilkos, un uz tādiem kā Tu nemaz, ja nu vienīgi šad un tad uz Aigargaru. Bet Tev es saku, ja dirs, tad dirs ar mēru, vai pierādi, ka man nav taisnība!
_Oux_ 01.11.09
:) :) uzvilkies??!!
Breks 01.11.09
_Oux_
Arī tu saki, ka esi noķēris buti 5 cm biezumā!!!
Ja tā, tad ar fotogrāfiju pierādījumus lūdzu, jo parasti copmaņi lielākos lomus nofotogrāfē, kaut vai ar telefonu!
Bet ja nav, tad neplāti mutīti! :))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs