Par liici naf ne jausmu, bet ja atpuuties, tad kapee nepameegjinaat un niemst piicku juurjaa... kas zin, mosh ko nokjersi :)
Man tāds jautājums. Tākā nekad jūrā neesu zvejojis, vai līcī arī kādas zivis var noķert? Cik pēc diskusijas var noprast tad līcī nevienas zivš nav?
Bet atpūšoties pie jūras gribētu pie reizes pamakšķerēt, ko iesakat? Doma ir braukt kaukur pie Tūjas.
pēdējo reizi copējot un gribot iemest max cik tālu var ar auklu pārgriezu pirkstu tā normāli, laikam ja grib mest tālu bez cimda neiztikt
Treninjsh sasodiiti daargi maksaaja, entie atsvari un daudz zhilkas metri, bet iirijaa kluba biedri mani maaciija intensiivi :)
Teiksim ar saveejo es varu iemest ap 150 m, ja ir labveeliigs veejsh un ap 160g svins...
nu ta neko metiens!!!!!!!!!!!!!
Vinjsh iebridis iekshaa juuraa tipa meta :)
taa jau gan baigaa skaade.....bet ko ta dara ar kaatu ka taa var salauzt!!!!
I nerunaa, vieniigais mierinaajums bij ka vienam saluuza kaac 2 gabalos... sapratu ka ne es vieniigais taac :) Bet zheel puika bij, pirmaa copes diena ar jauno copeni ...
taada melnaa striipa sanaak......
Skaic :)
Vakar vieniigais ko vakara pusee Paavilostas daljaa vareeja savilkt bija juuras zaales, sasodiic ka man vinjas apriebaas...Un shon kad gribeju revanseties uz mola veejenas pacopeet, saluuza spole... :(
Ātrāk par Jāņiem reti gan kaut ko jēdzīgu var dabūt ... Principā vistuvākā sistēma ir ,kuru lieto uz brekšiem ( bez barotavas ).
Paldies... Itkaa Paavilostas pusee shamie jau paraadiijushies, meeginaashu shovakar kaadu nokjert :)
Jā , zutim ēsmai jāguļ pilnīgi uz grunts , butei nē .... vienīgais kas abiem patīk ir - garnele !
Bdien... Ew viiri, vai zushu makshkjereesjanas tehnika atskiras no butem vairaak kaa ar eesmu? :)
kur var uzzināt vairāk par leišu rīkoto turnīru. nevaru sazvanīt! varbūt ir kāda adrese?
Kaut kad jūnijā jābeidz ....
cik ilgi veejenes naarsto??
24 un 25 maijaa.....papee notiks Baltic fishing challenge 2008 taalr....+372 868625800 leishi riiko....
1. diena cope uz grunteneem...
2. diena spiningoshana no krasta...
Ja kas pasties Oltes raidiijumu to kas bija par liepajas ezeru 1. maijaa...tur pashaa sakumaa vinsh staasta....
Kas tās par sacensībām un kad ?