Drusku zemāk cilvēki rakstīja par copi. Laikam slinkums palasīt. Samaksā kādam, lai speciāli Tevis dēļ aizbrauc apskatīties
Brauc un mēģini,jā neņem brauc uz citu pieķrasti
Uz kurieni varētu aizbraukt.
Kā ar butēm jūrā.Ir kāds bijis?Kā ar rezultātiem?
Nu pa smuko.Es laikam rītvakar kautkur ap ragu.Līča pusē nav liedaga.
Izskrēju šodien uz 3 stundām tepat Ventspils apkārtnē, laika apstākļi ideāli, ūdens paaugsts, viegls duļķis, copmaņa neviena, viss liedags man vienam- rezumē 20 butes, viena realizēta menca 1,6kg un viens “shods”.
Cope jūrā ir forša!!!
zvejniexkolk, 27.februāris 2020, 19:31
Uz ko ņēma ?

Izskrēju šodien uz 3 stundām tepat Ventspils apkārtnē, laika apstākļi ideāli, ūdens paaugsts, viegls duļķis, copmaņa neviena, viss liedags man vienam- rezumē 20 butes, viena realizēta menca 1,6kg un viens “shods”.
Cope jūrā ir forša!!!
Paņemiet līdzi spini un šūpiņus vai feinus voblerus.Var sanākt rokenrols!!!
Viss, viss atvainojos, jau pietiek. :))))
Nu šaize!:)))))) Apzvanīju četrus potenciālos, loģiskos copmaņus, bet neviens neparakstījās.... Darbi, ģimene, slimošana.....nožēla liela, bet dzīve ir dzīve, viss saprotams.
Butes, vimbas un laši/taimiņi. Tāds ceļojums no Ogres divi dienu garumā. Bail teikt, bet varbūt kāds.....?
lašveidīgo arī var tagad mānīt.
diametrs [26.02.20]: Sakiet kā tagad ir ar liegumu butēm? Drīkst vai nedrīkst makšķerēt makšķernieks parastais?
Zive22, 26.februāris 2020, 11:57
Liegums ir zvejniekiem. Liekums ir akmensbutēm noteiktā laikā.
Paldies, tad jau var braukt mēģināt kādu buti izmānīt.
Sakiet kā tagad ir ar liegumu butēm? Drīkst vai nedrīkst makšķerēt makšķernieks parastais?
Zive22, 26.februāris 2020, 11:57
Liegums ir zvejniekiem. Liekums ir akmensbutēm noteiktā laikā.
Sakiet kā tagad ir ar liegumu butēm? Drīkst vai nedrīkst makšķerēt makšķernieks parastais?
Es lietoju Salmo 390-180.Pa pirmo.
5dien mīnusi, bet 6dien izskatās ka būs labs!!
pats lietoju konger 2 fīderus ar testu180gr,garums 3,9.trešais ir robinsons 210 gr.4,2 garums.esmu apmierināts
sveiciens pirdienā,
ir vēlme uzlabot savu inventāru pirms bušu sezonas,
teleskopiskie kāti vairs neuzrunā, gribās tā saucaumo fiideri, pašam poņa nekāda, ir kāds kurš var dot padomu kādu labāk izvēlēties garumu, testi, ražotājs?un kur var izvēlēties?!