atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

m.podins 29.12.19
No 7 rītā līdz 13 uz trijiem kādas 15 butes. No sākuma bijām Lūžņā ap 10 parādijās baigā zāle, tad pārbraucām starp miķeļtorni un sīkragu. Stunda un ar panesās zāle un straume.
Domaataajs 29.12.19
Ir bijuši gadījumi, kad noķeru buti ar dzīvu un maziņu "pipargurķīti" rīklē. Bet teikt, ka gurķis uz butēm strādātu kā laba ēsma nevaru. Cāļu sirdis dod labāku rezultātu.

Pravietis, 29.decembris 2019, 12:06

Vot aborigēni tieši uzsver, ka pipargurķītis ir labāks par gurķa gabaliņiem. Bet gurķis kā teicu strādā tad, kad tas ir pie krasta un butēm u.c aizsniedzams
Pravietis 29.12.19
gurķis ies tad, ja arī jūrā tajā vietā būs gurķis, bet gurķim noteikti jābūt maksimāli svaigam, vai svaigi sasaldētam līdz copes brīdim.
Tas mans subjektīvs novērojums līdz šim.

Domaataajs, 29.decembris 2019, 11:32

Ir bijuši gadījumi, kad noķeru buti ar dzīvu un maziņu "pipargurķīti" rīklē. Bet teikt, ka gurķis uz butēm strādātu kā laba ēsma nevaru. Cāļu sirdis dod labāku rezultātu.
Pravietis 29.12.19
Andrisandris,

Kā tad gāja.......
Domaataajs 29.12.19
gurķis ies tad, ja arī jūrā tajā vietā būs gurķis, bet gurķim noteikti jābūt maksimāli svaigam, vai svaigi sasaldētam līdz copes brīdim.
Tas mans subjektīvs novērojums līdz šim.
lapsa5 29.12.19
Izmērs priecēja!
lapsa5 29.12.19
Sveiciens visiem!

Šonakt Saraiķos jūra bija gana devīga. Bija gan gabalas gan kilogrami. Viss uz tīģereni.

Ar cieņu.
Pravietis 28.12.19
50 minūtēs pagaidām 1 gab. Es ieteiktu pamainīt pārējiem kātiem dislokāciju. Es parasti copēju savās bedrēs. Iepriekšējo reizi biju nedaudz kļūdījies pa nakti uzsākot copi par kādiem 20 metriem. Kā atradu tā aizgāja uz diviem kātiem gan gupleti, gan tripleti. Ja tīģereni ņem, tad tas ir cerīgi. Pirmā tāda vidēja izmēra pabieza izskatās.
andrisandris [28.12.19]: andrisandris [21m]: Kkads makonis atnaca un zvaigznes pazuda1 ir
Tigeriene garso
andrisandris [28.12.19]: Kkads makonis atnaca un zvaigznes pazuda

1 ir
Pravietis 28.12.19
Mākoņi, tas ir labi. Man pirmā sāka stradāt rēņģu fileja, tad cāļu sirdis un vārītā garnele. Lejā, iespējams, breča nerullēs. Redzēs, ko gurķis teiks. :).
Kkads makonis atnaca un zvaigznes pazuda
Pravietis [28.12.19]: To , ka esiet vienīgie, tas taču ir normāli. Kādas ēsmas, bez garnelēm ?
Stintes renges brecas
Pravietis 28.12.19
To , ka esiet vienīgie, tas taču ir normāli. Kādas ēsmas, bez garnelēm ?
Domaataajs 28.12.19
Zvaigznes nav tas labākais variants, bet nu ne asakas.
Veja nav vilni nelieli, pilns ar romantiskam zvaigznem
andrisandris [28.12.19]: Kati ieksa, sakas gaidisanas process
Izskatas ka esam vienigie
Kati ieksa, sakas gaidisanas process
Cope72 28.12.19
Pravietis [28.12.19]: Skatoties uz meteoprognozi, nodaļas apmeklējumu un neesošajām atskaitēm, laikam droši var teikt, ka viena no pēdējām reportāžām šajā gadā...:).
Tad laikam vai droši?
Lai vai kā....Turēsim tevi pie vārda!:)
juliuss 28.12.19
Skatoties uz meteoprognozi, nodaļas apmeklējumu un neesošajām atskaitēm, laikam droši var teikt, ka viena no pēdējām reportāžām šajā gadā...:).

Pravietis, 28.decembris 2019, 20:41

Tev vēl ir iespēja reportāžai, prātotāj.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs