ja ta vien liekas ka juras cope ir beigusies
kik, 12.decembris 2019, 08:28
Nezinu kā šogad, es parasti copēju līdz aprīļa sākumam. Patreiz neviens nebrauc vēju dēļ.
ja ta vien liekas ka juras cope ir beigusies
kik, 12.decembris 2019, 08:28
Bija ļoti iespaidīgs,uz aci 5kg.Biju neizdevīgā pozīcijā.Ņēmos vairāk par 15min.Viennozīmīgi spole uz cieto.Sistēma vidū pušu.
leonids, 6.decembris 2019, 16:54
leonids [06.12.19]: Uz pusbrēču.Pēc lieguma lieli āķi un lieli kumosi.Es ar ta daru :))
leonids [06.12.19]: Bija ļoti iespaidīgs,uz aci 5kg.Biju neizdevīgā pozīcijā.Ņēmos vairāk par 15min.Viennozīmīgi spole uz cieto.Sistēma vidū pušu.Eh zheel... Es vairākas mācības esmu dabūjis, tagad spoli uz cieto lieku tikkai pirms metiena, pec metiena noregulēju! Ļauj minēt, uz breču?
Bija ļoti iespaidīgs,uz aci 5kg.Biju neizdevīgā pozīcijā.Ņēmos vairāk par 15min.Viennozīmīgi spole uz cieto.Sistēma vidū pušu.
leonids, 6.decembris 2019, 16:54
edzuss2 [06.12.19]: keners [6m]: Septembrī bija jāoperē karpalais kanāls kreisajai rokai, bet tagad izopereju labo roku... Ārsti i teic, ka 4-8 nedēļām , bet zinot sevi, max 4 nedēļas un copeni varēs turēt rokās!Tad kā reiz ar Janvāri pie upes varēsi būt :))Es jau kastites parkrameju... Gaidu ar nepacietibu, bet gan jau uz juru aizbraukšu lidzi kadam...
keners [06.12.19]: Septembrī bija jāoperē karpalais kanāls kreisajai rokai, bet tagad izopereju labo roku... Ārsti i teic, ka 4-8 nedēļām , bet zinot sevi, max 4 nedēļas un copeni varēs turēt rokās!Tad kā reiz ar Janvāri pie upes varēsi būt :))
leonids [06.12.19]: Kener,kas par vainu?Līča pusē viss notiek.Nav tādu lomu kā oktobrī,dūšu piesiet var.PS:bonuss saplēsa parpalas.Spolei bremze gan jau bij uz cieto un tāpēc visu saplēsa!?
keners [06.12.19]: kik [6:40]: Sveika tauta vai vel ir verts braukt uz juru butes vai jamet miers???Kamēr jūra nav aizsalusi var droši braukt!Veseļojies!!