11kg. šoreiz smagā darbā. No rīta nāk bērnudārzs, jatin makšķeres. Skaidrs saulains.
Pravietis, 8.novembris 2019, 07:39
Tu Pravieti noteikti zini, cik kg drīkst paturēt?! Uz tevi tas neattiecas? Vai tas loms jums uz vairākiem.? Ja, nē, tad tā nav smuki! Es saprotu, ēst ta gribas, un vēl tādu gabalu braucis! Vis maz publiski tad ar to neplāties! Jau pagājušo reizi plātījies ar 30 kg uz diviem. Nokaunies, Pravieti! Tu tak pieaudzis vīrs! Cieni noteikumus!
11kg. šoreiz smagā darbā. No rīta nāk bērnudārzs, jatin makšķeres. Skaidrs saulains.
Pravietis, 8.novembris 2019, 07:39
Apsveicu par izturību :)
Nu Puiķi turaties,braucam uz slepeno vietu kaut kur Ventspils pusē...

Foto
Tiem kam patīk laternu stunda......
Tiem kam patīk laternu stunda......
seedoo [08.11.19]: seedoo [Vakar]: [quote=592193]Esmu zem Užavas. No 17.00 salasīju uz doto brīdi 7 kg. Gaidīšu pusnakts copi. Patreiz straume, zāles. Strādāju ar 1katu. Kur visi brauktsolitaji palikuši.
Pravietis, 7.novembris 2019, 21:59[/quot
Gaidam labāku laiku!Labāku laiku kā bija šodien prognozēts diez vai šoruden vairs sagaidīsi. Ažiotāža vakar bija sacelta kā nekad, komenta neviena...... :(.
Pravietis, 7.novembris 2019, 22:52
Tak vēl āķus asinam. Kas ar tumsu notiek?Cope
Cope sarežģītos apstākļos atsakās 01.00.
seedoo [Vakar]: [quote=592193]Esmu zem Užavas. No 17.00 salasīju uz doto brīdi 7 kg. Gaidīšu pusnakts copi. Patreiz straume, zāles. Strādāju ar 1katu. Kur visi brauktsolitaji palikuši.
Gaidam labāku laiku!Labāku laiku kā bija šodien prognozēts diez vai šoruden vairs sagaidīsi. Ažiotāža vakar bija sacelta kā nekad, komenta neviena...... :(.
Pravietis, 7.novembris 2019, 22:52
Tak vēl āķus asinam. Kas ar tumsu notiek?
Biju Venzavas rajonā, cope normāla tikai neliela šaize sanāca beigās, aizmirsu copenes stāvvietā. Varbūt kāds atrod divus šķeistus čeholos iebāztus plastmasas rorēs ar gumijām savilktus. Pa tumsu nepamanīju.
seedoo [07.11.19]: [quote=592193]Esmu zem Užavas. No 17.00 salasīju uz doto brīdi 7 kg. Gaidīšu pusnakts copi. Patreiz straume, zāles. Strādāju ar 1katu. Kur visi brauktsolitaji palikuši.
Gaidam labāku laiku!
Labāku laiku kā bija šodien prognozēts diez vai šoruden vairs sagaidīsi. Ažiotāža vakar bija sacelta kā nekad, komenta neviena...... :(.
[quote=592193]Esmu zem Užavas. No 17.00 salasīju uz doto brīdi 7 kg. Gaidīšu pusnakts copi. Patreiz straume, zāles. Strādāju ar 1katu. Kur visi brauktsolitaji palikuši.
Gaidam labāku laiku!
Esmu zem Užavas. No 17.00 salasīju uz doto brīdi 7 kg. Gaidīšu pusnakts copi. Patreiz straume, zāles. Strādāju ar 1katu. Kur visi brauktsolitaji palikuši.
Sveiki
Ka ķeras mazirbe
Rit dodos uz juras pusi tikai nevaru izlemt kur labak
Parbauditaja lužņa vai meģinat veiksmi mazirbe
Politikas sadaļa atkal nobloķēta, ka te viesstrādnieki spieto?
Antoha, rihtīgs patriots ar nokarenām olām!!!
seedoo,tā sarkanā jau aknās sēž,-balto no mūspuses,-un tad atkal sarkano.Es tak patriots esmu...:)
Aiz vecuma jau rieksti nokarājas...
keners [07.11.19]: kutis [14:49]: keners [13:58]: kutis [53m]: Laiks kā pasakā tikai bērnu dārzs neliek mieru. :)Kādā distancē viss notiek?Ap pirmo sēkli, jo tālāk jo smalkākas.Dziļums labs? Gan jau ka līmenis ir augšā...
Dziļums līdz riekstiem. :))