Bute mērķtiecīgi tiek sēdināta uz dilli
Paskaties manu galeriju - var sniegu redzēt
kāds nevar informēt,vai piejūras meža ceļi ir izbraucami?
opaps, 11.novembris 2016, 20:12
Daudz sniega. Tagad ar atkusni pa mīkstu sniegu varētu būt grūtāk. Es trešdien braucu pa irdenu, bija OK, tagad nezin gan
Leonīd, pārkopē vēlreiz, tur ir bušu cope.
Diametr,noskatījos dažus video no pirmās adreses.Viss kārtībā eestipois normāli copē.Tas pavārs gan dikti neekonomiski filē butes.Otrajā adresē Hilarija ar Donaldu kārto savas attiecības.Buti neatradu.
leonids, 11.novembris 2016, 22:42
Būs neprecīzi kaut kas pārkopējies.
Es meklēju tā: translate.google.lv ierakstīju butes makšķerēšana, otrā pusē paņēmu igauņu valodu. Iegūto tekstu iekopēju youtube un viss notiek. Tāpat lietuviski plekšnes
Diametr,noskatījos dažus video no pirmās adreses.Viss kārtībā eestipois normāli copē.Tas pavārs gan dikti neekonomiski filē butes.Otrajā adresē Hilarija ar Donaldu kārto savas attiecības.Buti neatradu.
Mans rit meginas pie Kolkas,vakara dosu atskaiti.
opaps, 11.novembris 2016, 20:12
No Kolkas līdz V-pilij visas populārākās vietas iebrauktas,bez problēmām ar augstāku dampi!
Kas uz mola liepājā notiek?
Tad nu riit 1x uz Ziemupi braucu luukot buti! Draugu draugi riiko machus un jaizstaav pagaajusaa gada godalga :)
Sataisiijis esmu Diametra ieteikto garneli ar dilli - jaapameegina! :)
Ja tajaa pusee zive nebuus tad 7dien uz Lielirbi - uz ierasto vietu. Zinosu kas un kaa ar ziviim!
Tiekamies pie uudeniem ;)
edzuss2, 11.novembris 2016, 17:44
Ne asakas !
Tad nu riit 1x uz Ziemupi braucu luukot buti! Draugu draugi riiko machus un jaizstaav pagaajusaa gada godalga :)
Sataisiijis esmu Diametra ieteikto garneli ar dilli - jaapameegina! :)
Ja tajaa pusee zive nebuus tad 7dien uz Lielirbi - uz ierasto vietu. Zinosu kas un kaa ar ziviim!
Tiekamies pie uudeniem ;)
youtube ir video, kā eesti pois ķer butes
diametrs, 11.novembris 2016, 14:44
Iemet linku es neatradu
youtube ir video, kā eesti pois ķer butes
Sveiki!
Kaads ir megjinajis nokert kadu buti arii Apsuciema? Ja jaa, tad kur buutu labaak tikt pie Juras un cik daudz esat kjerushi...:)
Briivdienaas taadaas vietaas kaa perakula vai nova ir diezgan gruuti atrast briivas vietas
Vispaar jau nu copee gan, pat savs bushu festivaals vinjiem ira. Taa ka nav nemaz tik beediigi.