Tak lai jau saka ko velas bet peipusa ir sava aura!
Mans labs drauks brauc katras brivdienas ! Visu lomu ko esmu redzejismazak par 10 kg nereuz nav bijis !! Un asari tur ir skaisti ja prot vinus atrast
Peipusam ir kautkas tāds ko citur izjust nevar. Laikam ejot prioritātes mainās.
janciss21 [31.12.18]: Procesi var būt dažādi, bet tādas auras , kā Peipusā, nebūs.Kas ar to ir saslimuši, brauc un tērē kā minimums 40 eirus vienā braucienā, kaut arī īpaši necer uz milzu lomiem.
Piekrītu. Tā aura nav ne tuvu tāda kā piemājas ezeriņos
Es ka iesacējs biju devies peipusa virziena pirmais ledus un teikšu iesacejam varbut veicas bet apmietinats biju
Procesi var būt dažādi, bet tādas auras , kā Peipusā, nebūs.Kas ar to ir saslimuši, brauc un tērē kā minimums 40 eirus vienā braucienā, kaut arī īpaši necer uz milzu lomiem.
Čalīt,tas bija ļoti sen...
Neatminos īsti cik sen tas bija, bet copējām Kolkjas akmeņos 13tajā kilometrā. Ķērās standarta asaris 300-700g. Kāds kilo un bik virs. Vietējais, kas bija ar savu karakatu no mums netālu dabūja asari 1,850kg un četri 1,2-1,5kg. Tāds man Peipuss palicis atmiņā! Motilis, mormiška?! Kaut kas nesavienojams bija ar Peipi! Tagad nemaz nebraucu to droziku ķert! Man piemājas ezerā ķerās daudz labāk un lielāki!
Visus asarus nesam Tonim uz svēršanos, viņam katru gadu notiek jaungada brīnumi 250 pārvēršas par 150:)
Jonius, 30.decembris 2018, 23:30
Vēl tauta runā, ka ja līdzi ir 07, tad pēc brīža tas izgaistot. Tonis vispār tāds brīnumdaris, ka tik turies! :D
Kas nu kuram,kam vajadzīgi kilogrami, kam pats process.kilogramus var nopirkt arī tuvējā MAKSIMĀ.
janciss21, 30.decembris 2018, 22:45
varu tev daudzas vietas nosaukt kur bus pats process. interese? :D
Visus asarus nesam Tonim uz svēršanos, viņam katru gadu notiek jaungada brīnumi 250 pārvēršas par 150:)
Kas nu kuram,kam vajadzīgi kilogrami, kam pats process.kilogramus var nopirkt arī tuvējā MAKSIMĀ.
Ja vēl būtu regulāri arī tie 250nieki.....
Urmaas,tie 250 gramīgie pēc svēršanas parasti pārvēršas par 150 gramīgiem...)
Peipusā 250gr asaris skaitās labs? Laikam tāpēc turp nebraucu jau vairākus gadus. 80-tajos un 90-tajos, tad bija ASARI! Tagad tik sēmuškas.
Bēdīgi ir tas,ka mēs gribam vilkt lielus lomus kaimiņa ezerā un dusmojamies, ja viņš izvelk pirmais. Starp citu igauņi un krievi nebrauc uz Burtnieku un nevelk traļus.Par copi. Vakar un aizvakar bijām Rannā,20 kg vidēji visi dabūja,normālus asarus līdz 250 gr,kas iebaroja,vilka arī labas raudas,tā kā visi ļoti apmierināti.
pipars1987 [30.12.18]: Tie kas atbirst no trałiem,tie mums tiek!
Piekritu,bedigi! :(
Neesu redzējis,kad kāds būtu ievietojis bildi ar skaistiem asariem!kas ir asari 300grami priekš peipusa??Pilnigi nekas!Nabagi ne asari!
Tie kas atbirst no trałiem,tie mums tiek!
Tieši tā viss ezers sacūkots!
Tur izdzivo tikai kisi,raudas un asariti lidz 200gr