atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Peipusa ezers

Tonis 21.12.11
epoh,nekas traks ,aizšausi uz Sviedriju un kādu laiku būs miers...
epox59 21.12.11
Jomajo , kas notiks ja salas šogad būs tikai februāri....;DDD!!!!
Jā .., lomkas , lomkas...:) !!
Vabolite 21.12.11
tisrims.labais:))
Tonis 21.12.11
Tā gatavošanās un tās gaidas jau vien ir ko vērtas,bez tā tā cope nebūtu pilnvērtīga...
usurs 21.12.11
ashukaini....
...ja sadedzināsi visus ziemas pričendāļus -ziema iestāsies nākošajā dienā...D.D.D.
ashukainis 21.12.11
es ar cītīgi gatavojos pirmajai reizei mūžā copē Peipusā, urbi paķēru, Buma bļatkas kaujas gatavībā, mormenes ar sapirkos lielākas, bet tad gan saprasdams , ka ar saviem pirkumiem zemledus copei aizbaidu ziemu -jau mēnesi neko neesmu copei priekš ziemas pircis, cerībā, ka ziema atnāks ātrāk un tad arī tik iešu uz veici :D
tisrims 21.12.11
Mīļo Sala vecīti! Aizsaldē, lūdzu, to igauņu ezeriņu!
Atļauja nopirkta jau septembrī, jauns kombinezons uz -32C (:-)), auklas, makšķerītes, bleķi utt., a ledus nav.
Pat nav nekāda prieka par ietaupījumiem uz apkures rēķina, ja nav ledus uz dīķa.... Vecīt, lūdzu!!!
Peipusnieks 21.12.11
:-)
aric56 21.12.11
Tu domā nopērkot jaunu kostīmu,kasti,urbi un nomainot visas makšķeres man nav stresa.
Peipusnieks 21.12.11
aric56, nekaitini! Mēs te visi tādi stresaini :-)
aric56 21.12.11
Svecināti.Paskataties (AccuWeather.comGlobal,vai laika prognozi Kalastusinfo-tas jūs iepriecinās.
ashukainis 21.12.11
Peipusniek, a moš tiešām tur tā vaine..... es ar vēl neesmu nopircis, cerībā uz ātrāku ledus uzsalšanu būs ar jāiegādājās šajā gadā atļauja :)))
Tonis 21.12.11
Nesajauc tik termometra rādījumus ar spirtometra rādījumiem...D
Peipusnieks 21.12.11
Visu laiku domāju, kāpēc šogad vēl nav sala... sapratu. Atļauju Peipusam nebiju nopircis.

Tikko nopirku. Jāiet ārā paskatīties termometrs. Vajadzētu būt... :-)
skiperis 21.12.11
Arvids8. Paldies par info! Domāju, ka tulkot jau tai apliecībā nav ko - daži vārdi, starptautiski saprotami. Tulkot vajadzēja tad, kad bijām atsevišķas valstis. Tagad jauna Savienība, kurā visas valodas ir oficiālās - jātulko tam, kuram tas ir vajadzīgs. Dzirdēju, ka vīri arī no ceļu policijas esot tikuši prom ar minimāliem zaudējumiem, pieprasot tulku. Nez vai vajadzētu to pārbaudīt uz savas ādas...
divrocis 21.12.11
Ruu,
man shkhiet , ka no 20 tikai saakas ! :)
Ruu 21.12.11
Nu 20kg kaa galeejo robezhu gan vareeja uzlikt,citaadaak jau tie apjomi bik pa traku
Patrols 21.12.11
Kas i 5kg? Nieka desmit smuki asareļi un 5kg rokā. Nu ja, ka nav. Un nevajag ar. Vismaz Peipusī.
Peipusnieks 21.12.11
Nu beidziet ar tiem 5 kg. Tas jau forumā aprunāts n reizes. nav nekādu 5 kg. Tāpēc jau cenu pie atļaujām pieliek no 2012. gada.
Ruu 21.12.11
par tiem 5 kg taas taadas tikai baumas,vai tas taa oficiaali jau kur teikts?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs