Ja tikai Peipī nebūtu vēja, tad jau arī pie mazākiem mīnusiem sāktu aizsalt.
Manai pusei pat rāda vēsāku!
Ar nākošo nedēļu Peipis pamazām sāks "dzist"!!

Vabolīte>>> Kas man jāpārbauda?
biomasters,pārbaudi tad arī secini.
Veči baroja ar makaroniem,un trušu barību vilka labi..
Janisardiviems!Ja nopietni, protams , jābaro!Konkrēti- pagājušo pavasari- (ziemā bija vakums -baro, vai nebaro)- vidējais mērs- 3kg- diemžēl , kāds bija jālaiž ar pīrsingu, jo tik lielu bori kā pavasarī vajadzētu , neesmu sastapis!Jārunā ar bumu!Vajag vismaz 270mm.Vēl var piebilst- jo švakāks ledus paliek, jo gaužāk ņem!
jez_ups.Labs raksts par brekšiem.
Peipusnieks,nu tu laid,uz niedrēm:))
Tas tiesa!Vecie Burtnieka copmaņi ir novērojuši, ka arī līdakas pēc lielas rīšanas kārto savas darīšanas , bet ne ašķos, bet savā apmetnē.Tamdēļ klusos vasaras rītos, ir uzmanīgi jāvēro ūdens virsma, un , ja redz uzpeldam kluci, tad tai vietā mudīgi jāmet vizulis- cope garantēta!Novērots, ja klucis ir apmēram pus barankas lielumā, tad arī līdaka būs ap 7 līdz 9 kilo.
P.S.
Šis nestrādā vietās, kur ezerā tiek novadīti tuvāko miestu attīrīšanas iekārtu notekūdeņi!
Jā. Brekšus vajag Peipusā barot. Ļoti daudz jābaro. Un tad, kad sabaro, jāiet uz krasu niedrēs jāgaida, kad šie nāks d---st. Tad ar ķeseli...
:-))) Vecs Piebaldzēnu joks par Alauksta ezeru :-)))
Kāds ir mēģinājis Peipusā iebarot brekšus, un ja ir kādi panākumi un kāda barība un cik daudz?
reizeem igauņi tikai savā mēlē ieliek tos tekstus..tad varbūt vēl kieviski,bet nu šoreiz nekā..pagaidām tikai igauniski!!
vaitad vieglāk nav pārslēgt uz LV uzspiežot uz sarkanbaltsarkanā karoga tajā lapā?
iekopēju mātes googles tulkotājā to kalastus info tekstu..it kā- kas šogad uz gadu nopirks laikam nebūs jāpiemaksā
tā kā Peipusa braucēji sarosās un nopērk šogad!!
Nu es dažas dienas atpakaļ skatījos vis bij a vecam 180 kronas un protams EURo attiecīgi....
..paskat igauņi ar pielikuši makškerēšanas atļaujām cenu..tipa dubultā!!
hmm...nez kā tagad būs.Es pirku vasarā uz gadu,jāpiemaksā vai kā?
vairāk informācijas kalastusinfo.ee
LBruno, meklē tādu Heino lpr forumā, gan šis zinās teikt ko sakarīgāku, ļoti zinoš vecis.