Jā:(( bet ar kājām jau var tik,gan uz gan nost.
Rezultāts: 1:0 kājnieku labā! :-)))
Tieši tā katik dirsu uzaudzēt,un nekustināt,un vēl rokā visu ielikt.:))
Slinki tie mūsdienu copmaņi ka 3kilometri jābrauc ar auto!Tagad jau 300metru pēc piena uz veikalu ar brauc ar auto.
Peipusnieks un kā varētu,zemais starts:))
vot gribētu redzēt, kā aigaigars 3 km 15 minūtēs ar visu ekipējumu nomauc :)) 3km skrienot krosu 11-12 minūtēs, skaitās ciešams rezultāts.
Paldies, andzus69, par atbalstu! :-)
Veči veči tikai mieru :)) Man jau patīk pakustināt kājiņas, tad vismaz jūti, ka copē esi bijis, veselīgi :)) Uz lielā ezera iesaku klausīt Peipusnieku, un labāk kustināt kājiņas, ja nav vēlmes sačakarēt braucamo :))
aigaigar, 20 min /3 = 6,6(6) minūtēs kilometrs. Man augums ir 1,86 m, vecums 45 gadi, veselības stāvoklis OK. Es tik ātri nevarētu... :-)))
Lāčuk, es jau nebūšu pirmais - Reinis un Matīss Kaudzītes pagājušā gadsimta sākumā uz Tartu universitāti 8 dienās aizgāja kājām. :-)))
Labi, labi - nekasīšos vairāk par braukšanu ar auto (varbūt...) :-)
3km 35min :D kas ta Jūs tur pa metrīgu sniegu brienat? reāli vairāk par 15-20min nevajag!
Nu cienījama vecuma kungi ir attaisnojums. Bet jauni čaļi gan var pakustināt kājiņas... :-)
peipusniek nu ko Tu piekasies?! ej tak kaut no Latvijas ar kājam!
atvainojos neizturēju!
Kam ir gribesana un varesana, piesakas uz vienu dienu uz peipusu.Tel 29332148.
Nočakarējušies bija tapēc ka gps neieblieza koordinātas lauzumu sķērsošanai,purgai uznākot vairs nevarēja atrast īsto ceļu.
Peipusnieks, tajā kompanī cienījama vecuma kungi :)) Un ja bez problēmām un čakara var līdz lunkai aizbraukt-kapēc gan nebraukt :)
andzus69, super lomi, bet kāda jēga ar auto braukt iekšā 3 km? Kājām tas prasa 35 minūtes.
Vakar pazīstamai kompanī Laksārē smuka rauda- pa 25 kg uz degunu. Tur ar mašīnu varot feini uzbraukt un kadus 3km iebraukt. Bet lielajā ezerā uz Varņas pusi veči esot nojājujšies ne pa jokam ar autiņiem-kam bampers lupatās, kas amortizatoru nolauzis..Karoče čakars liels.
Ehh, man jau lomkas sākās, svētdien starts :))
ir apstiprinājis! vairāk diemžēl vietu nav! paldies