atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Peipusa ezers

Zivinens 11.02.11
Man ar nav infas kas varētu par lomiem iepriecināt,lāga neesot ņēmis asars.Tad jau rīt manīs kā pašam un čomiem veiksies.
gulbis37 11.02.11
urmas,tas uz aukstumu....
burtnieks 11.02.11
Ir redzēti tādi nagdauni,ka knapi var iztenterēt no autobusa.Par copi nevar būt pat runa.DDDD
urmaas 11.02.11
Burtnieks
tākā bilžus sen vairs nelieku un rakstītam šeit netic,tad ierakstīšu kā bij.
:))
urmaas 11.02.11
njaaaaaa.virs Peipusa spīzd čigānu saule un žvaižnes!ap čigānsauli pat baigais aplis esot.dienā cope kā kuram,bet nekā diža.cerēsim ka rīt vismaz kko nocopierēsim.
:)
Zivinens 11.02.11
Vēl daudzko var manīt atpakaļ braucot,piemēram Valkā pie bodes,nedēļas 3 atpakaļ bij lielais autobus un visi veči bija apbrīnojami vienādās promillēs,viens pat šortos ģeņgerēja uz bodi :D No kurienes bija buss gan nepateikšu.
gulbis37 11.02.11
aric,tu maz iztelojies,cik izmaksaa pilnmetrazhas filma?
aric56 11.02.11
Bet kas liedz uzņemt pilnvērtīgu filmu par latviešu copmaņu piedzīvojumiem Peipusa plašumos.Man liekas katram ,kas tur bija ir daudz ko interesantu pastāstīt.
mww2005 11.02.11
Es te pec Sienaaza receptes pasha gatavoto upeniti nobaudiiju - laabs... sievasmaatei kaajas miikstas..70 gradi kaa nekaa :D

Gan es ar nakosreiz copee pievienoshos. Ne asakas vechi!
Brusis 11.02.11
Aric-Tad jau varētu taisīt papildus sērijas-organisma sagatavošana ekstrēmiem pārbaudījumiem,uzturēšana darba kārtībā,seku likvidēšana,ģimenes locekļu neviltotā sajūsma,u.t.t.
burtnieks 11.02.11
Urmaas-kad rakstīsi atskaitīti neaizmirsti pieminēt lomus tā konkrētāk.DDD
Zivnieks 11.02.11
tākš nu jau es esmu atpakaļ ar visu PASI!!! :)))
pokers var atsākties, līderīts var tukšoties :))
čpokš!!!
aric56 11.02.11
P.S.Mums tā bija gadijies ar vienu veci
aric56 11.02.11
Brusi,tu aizmirsi par 5-to-acis vaļā...kur es atrodos?-Atskurbtuvē.To es zinu...,bet kādā pilsētā?Rīgā. Paldies dievam...
Brusis 11.02.11
Ceru,ka šis tusiņš būs redzams jaunākajā NG raidījumā.Varētu pat uztaisīt seriālu.1.daļa-civēki,bruņojums.2.ceļš ,taktikas izstrāde,iestrāde.3.process.4.mājupceļš,būtu noķēris vairāk.bet...;))))))))))Ne asakas,veči.
sienaazis 11.02.11
bums, no Rīgas šoreiz :)
Bralitis 11.02.11
Smejaties vien par mani :(( Viens piezvana - saka kā mēs peipī atvilksimies bet tu vāri putriņas ,otrs -osti sveķi :(( NEKAS - nākamajās brīvdienās es ar pieslēgšos :)))) Arī manā dārzā iebrauks krievu tanks :)))
bums 11.02.11
Sienāzi no kurienes startē no Gātes vai no Rīgas man tam Urmasam tie ači jāiedon savādāk ašukaiņi viņa bļatku neredzēs :))
urmaas 11.02.11
Zivnieks
iesaiņo vienreiz savu pasi un pakar kaklā,lai neaizmirstos!
:DD
Sienaazis
Bračiņš no tavas upenītes pat neattaisot noreips.jo šamais tik hrustaļu grauž.
:)))
un vispār:
copenes līdzi nejemt un no autobusa ārā nekāpt.lai pēc tam naf jāmeklē!
:DDD
Bračiņ
osti sveķus!!!
:DDD
Bralitis 11.02.11
Tas der :))) un atceries - - urmaasam ņenaļivaķ !!! :)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs