Labprāt iepirktu iesācēja līmeņa spininga spolīti. Varbūt, kādam ir kas piedāvājams?
Revidejot saimniecibu atradu un par sakarigam naudinam atdosu PSRS laika alpinisma stropes, klasiskas,, kaprona, ar kvadratainu pinumu ( veikla visadas PETZL un t.t. ir dargas, skiet Gadra, pie 2 eu metra.Stropes noder visur, enkuru tauvam piem. vai nostiept telti, nojumi, vilt trosi gar laivas malu ( tai ir specifisks vards skiet sprancu, netaceros )
Tauva lietota, 48 metri ( negriezas un nedelas ).
Tauva jauna, daudz, skiert metri 150-200 vismaz, nesmu pinkerejis, ari negriezas un nedalas.
Bildes nav un nebus, atrodas Riga pie Kjisezera netalu. Cena bus par metru, kada nezinu teikt, pārāk dargi nebus, jaruna, jadoma.
Tel kur jabrauc un jaskatas 252432284
Enkurs vel stav pie manis, atdosu pirmajam pa 20 eu, sludekli skatities zemak, skiet sadala jau 3 ( neta esmu pareti ).
Uzreiz jasaka, bildes nav un nebus, enkurs ka enkurs, totala klasika, manu Progrs 4 , stavosa udeni tureja izcili ar visiem 6 cilvjiem na bortu.
Tel mans 25243284, Riga netalu no Kjisezera.
Murdini ( skatit zemak cilveku kas interesejas zemak ) plasa izvele ir "uteni " Rigas kramu tirgu.
Nav tie smukakie, bet........ par smukumu no Kjinas ne Krievijas ir veikala jamaksa vairak.
Murdins labs ar ko ? taja var nesteidzigi sakert dzivas zivtinas.
Ja gribas vairak vezot, pats var sataisit klasiskos kritinus, stieple, siets, a lazdu maikstes un karkli aug pie visiem udeniem.Tiesa par veziem vajag ieverot likumu.
Nu nav jau tas labākais variants,taču kur google skatījos nekas prātīgs nebija atrodams. Cenas tikai skaistas.:)
koki, 9.jūnijs 2014, 21:16
SS.lv ir viens meistars no Daugavpils (dotajā brīdī diemžēl nav, bet biežī tur izliek preci...) kurš tirgo enkurus pa 13 EUR un tie tur ari Daugavā, pārbaudīts.
Ps. bilde no ss arhīva:
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/other/the-sailing-charter/equipment/jhigk.html
Nu nav jau tas labākais variants,taču kur google skatījos nekas prātīgs nebija atrodams. Cenas tikai skaistas.:)
urmass, straumei taču grunts vagleris, uzliek tik diskus cik vajag, vot
http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-52036.htm
te būs bilde
gintsgg, 9.jūnijs 2014, 08:15
Eh paldies dabuju! Nu kas var būt labāks par vecu automashinas bremžu disku,ne laivu parplest,ne ieķerties kur grunti,kad nevar izvilkt. Cena ari nekāda 5 euro.
koki, 9.jūnijs 2014, 20:48
Ķīsītī savu pūsli droši vari noenkurot ar disku. Bet gribu redzēt kā tu savu pūsli ar to pašu disku noenkurosi Daugavā/straumē. :))
http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-52036.htm
te būs bilde
gintsgg, 9.jūnijs 2014, 08:15
Eh paldies dabuju! Nu kas var būt labāks par vecu automashinas bremžu disku,ne laivu parplest,ne ieķerties kur grunti,kad nevar izvilkt. Cena ari nekāda 5 euro.
Nopirkšu sērskābi, no akumulatoriem!
Kādam ir kkas piedāvājams?
Dizhais, labi esi pastrādājis.

Man ir ļoti labs enkurs .
Varbūt kādam ir kāds interesants laivas enkurs? Man laiva Bush 330.
copes veikalos man liekas visos ir
Veletos iegadaties murdinju ar merkji kjert karusinjas un linishus lauku setas dikjiti.vai info kur tadus var iegadaties.
savus lietotos katus tirgoju tikai arpus darba laika.pec 19.00 purvciemaa.
parakajoties veel..majaas atradu veel vienu twich kaatu prieks lieliem vobleriem.2 daljiigs garums apm 1,9 m tests apm 15-45 .tatad kopaa ir tirgojami 3 kati twich lieliem vobl, 20 eur, twich maziem vobl.25 eur(viendaljiigs tests apm 5-15 gr,fuji gredzeni)25 eur.,salmo microtetchv1-8gr. 17 eur.
rio., 3.jūnijs 2014, 20:32
Tev tas lielo vobleru bomis vēl ir? Tu viņu drīksti nest uz darbu, vai jābrauc pie tevis uz mājām apskatīt?