Cormoran kvoks,pie Bloma pirku par 7ls un divi apzeltīti sudraba gredzeni cccp prove. Noderēs tiem kas taisa marmiškas utt. To visu mainu pret vecajiem vizuļiem ko paši sen neizmantojat.Bilde albumā.
šķiltavas vairs nav. bet ja ir nopiena interese var pasūtīt
Pērku (var lietotu) Bent Minnow 106/130.
kaspars71, 1.februāris 2013, 12:43
ņem labāk jaunu
Pērku (var lietotu) Bent Minnow 106/130.
A cik iznaks pasta izdevumi, es esmu ar mieru!
tieši tā! tā palikušas 4 gb :D interese ir. man ar uzdāvināja dzimenē parādiju čomiem visi gribēja, bet kad atnāca.... nav problēmas aizsūtīt pa pastu ja pats apmaksā :)
Ka davana butu pa pirmo! Pariti varetu panemt, bet netieku pakal!
sludinājumā kļūda :) 3,5ls un tas ir par pašizmaksu, jo čomi sasūtija a visi kkur aizbraukuši vai nevajag :D
bet šķiltavas labās! pats lietoju jau no pagājušā gada marta.
Bums.A kas, nedzers un nepīpās, sakrās spēkus citām nodarbēm:)
usis, 31.janvāris 2013, 22:10
TEv vajg ? ;DD
Skiltavam tik cena mainas!!!
Bums.A kas, nedzers un nepīpās, sakrās spēkus citām nodarbēm:)
jāiztirgo nevajadzīgās lietas :D ir vēl daudz kas, bet slinkums likt :) pavasarī velces voblerus tirgošu ārā vai mainīšu pret twičojamiem :D
Viens bļitkas otrs šķiltavas Vot semeika :DDDDDD
Pārdodu udensizturīgas gāzes šķiltavas. Liesmu vējš nepūš nost. Cena Ls 3.50. PM vai 26356982.
P.S. bildi var apskatīt pie sludinājumiem.
Nupatās copeslietas bildēs ( cityreal ) reklamē savu copes inventāru. Tad lūk, sāk, izvērsties diskusija par kāta turētājiem gumijas laivā. Tākā es nodarbojos ar kokapstrādi, un ne tikai, varu piedāvāt dažādu nestandartu galdniecības izstrādājuma izgatavošnu pēc individuāla pasūtījuma. Varbūt vajag kādi sēdekļi laivās, vai kāta turētāji,un;tt.Jūsu idejas, pieprasījums , mans izpijdījums. Un protams arī dzīvoklim un mājai, gan durvus, kāpnes, mēbeles,vienuvārdu sakot , viss no masīvkoka. tel; 29185990
Varbūt kādam noder: No ss.lv
Sakarā ar darbības pārtraukšanu veikala, Pludiņš, Brīvības liela 11, makšķernieku preces izpārdošana.
Tas Liepājā...
Sen gan neesmu tur bijis, jo man likās ka viņš jau gadus 5 atpakaļ bija stipri neinteresants...
Kādam ir pārdošanā Rapalas 135mm urbja galva normālā kondīcijā? Labprāt, par saprātīgu ciparu, iegādātos! PM vai 29156243
Veikalā CRABIS Vienības gatvē , pirmsslēgšanas izpārdošana vasaras precēm. Daudzām precēm -50%. Ja kas interesē jājautā pārdevējam. Īpašas cenas zivju barībām. Atlaides pieejamas līdz 30.01.2013
3graudnieks,to Piebalgas tirliņu neņem galvā,viņš augumu no aukstuma nemāk atšķirt,kur nu vēl par balansieriem pastāstīt.Balansierus ''še'' pat forumā k-kas tirgoja.