Vai tiešām esat badā kāds ledus dzīvību nenopirksi par zivs kilograma cenu.
Badapiicka, bet tas jau kopā vēl ar biezajām drēbēm un apaviem, plus kasti. Tad jau pašmassai jābūt kādiem 44-45 kg. :-D
Valmieras Pusītē. 34mm ledus.
Mēriju ar bidmeru.
Uzkāpt var , Pārvietoties Lēnām prātīgi, Rīt varēs uz copi. Super!!!
Esam piesardzīgi Tautieši
rolizzz666, 5.februāris 2020, 21:39
lai kāptu uz 3.5cm, laikam jābūt svarā līdz kādiem 50kg
Valmieras Pusītē. 34mm ledus.
Mēriju ar bidmeru.
Uzkāpt var , Pārvietoties Lēnām prātīgi, Rīt varēs uz copi. Super!!!
Esam piesardzīgi Tautieši
Ģērbjam mednieku slēpes un aidā atklāt sezonu
Cēsu pusē ledus 3cm ,vēl mazliet jānogaida,jābūt uzmanīgiem!
Prātīgi. Lai nepaliekat par statistiku. Noslīkušo statistiku.
vienīgi sniegs var pabojāt salšanu
Pie mums Daugavpils novadā ledus 3 cm. Paplāns vēl priekš staigāšanas. Tas piemājas dīķī.
Rītdien ka čaukst varēs močīt, šodien jau biju uzgājis pārbaudīt
Jāsāk laikam mormiškas spodrināt, tā liekas ka nedēļas nogale pa vidzemi jāpadzīvo, sezona jātklāj un jānobeidz...
Pēc manām laika novērojumiem ap 20 janvari būs sali
Jefins, 3.janvāris 2020, 12:52
Esi pārliecināts?

Zivju apaksa pilns,laiks ideals, bet nu galiga necope
Pravieti,
Cilvēks rakstīja par 2 mm ledu ledusskapī! Kur tu rāvi, ka viņš ķer adrenalīnu uz 2 cm ledus!? Tu kaut nedaudz seko līdzi tam, ko raksti? Vai arī tikai raksti?
Un pravieti! Aiz cm punkts nav jaliek! Tādam profesoram kā tu, tas tā kā būtu jāzin!
AndrisL [11.01.20]: man pat ledusskapī morozilkā būs labi ja 2 milimetri ledus, kur nu vēl ārā uz ūdeņiem:):):)
Tu ķer adrenalīnu uz 2 cm. ledus, es naktī no lielā viļņa, kas skalojas pie telts. Pēdējo reizi ledus vizni atņēma divus superstatīvus.
man pat ledusskapī morozilkā būs labi ja 2 milimetri ledus, kur nu vēl ārā uz ūdeņiem:):):)
Davis-Di [11.01.20]: Ledus ciets un stingrs, ar sievu un 3x bērniem riktīgi izslidojāmies ... protams ledushalē
Citreiz vēl cirtni paņem līdzi, pieķērusi klāt vēl adrenalīnu :),