atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Venta, cope praktiskā

aakkis 25.04.13
ja nagi niez pamegini uz alantiem -vot super cope ! un baigi interesanta zivs , nem visu un nem visur ! UN SPORTS _VAU !maza nianse jaatrod kur un uz ko!

plesigais, 24.aprīlis 2013, 20:58

Tu mani vakar nesaprati....bija domāts šos kustoņus neaiztikt!Metiet meženēm rīklē tos bleķus!
EiZii 25.04.13
Sorry, ja kko jaucu, bet par visiem 99, domaaju, ka nekljuudos ar adresaatu.
EiZii 25.04.13
Skan jau ceeli, bet tas jau netraucēja chupaam liinjus "atlaist" maisaa. Kaifojam pie liikjiishu kaudzes? Jeb varbūt tur kaada adrenaliina deva slēpjas?

plēsīgais;Liec mieru tiem nem visu un nem visur !,māci ķert vimbas-ja kāds nemāk!

aakkis, 24.aprīlis 2013, 21:52
atvaino es nemacu nemt visu un visur ! pat pilnigi preteji es macu kert ADRENALINU ,KAIFU ,BAUDU, no zivs nokersanas ! atlaista zivs manas acis ir VERTIGAKA neka uz pannas ! garso tikai kupinata karpa ! VIMBAS nau zivis bet asaku buntes , ta pat ka negis ir maitu edajs un lasis ir tauku un smago metalu kratuve ! bet tas netrauce noker un palaist vala !

plesigais, 24.aprīlis 2013, 22:51
coperis14 24.04.13
būs būs sacensības;) 6no rīta jau ir starts ;) isuma var jums pastastit kads uz vietas tur kad būsiet klat.
plesigais 24.04.13
plēsīgais;Liec mieru tiem nem visu un nem visur !,māci ķert vimbas-ja kāds nemāk!

aakkis, 24.aprīlis 2013, 21:52

atvaino es nemacu nemt visu un visur ! pat pilnigi preteji es macu kert ADRENALINU ,KAIFU ,BAUDU, no zivs nokersanas ! atlaista zivs manas acis ir VERTIGAKA neka uz pannas ! garso tikai kupinata karpa ! VIMBAS nau zivis bet asaku buntes , ta pat ka negis ir maitu edajs un lasis ir tauku un smago metalu kratuve ! bet tas netrauce noker un palaist vala !
jansonsjr 24.04.13
kāds ūdenslīmenis ir ventā pie skrundas?
aakkis 24.04.13
plesigais 24.04.13
Nutji- rokas nost nost no Ventas tevis veel te netruukst!

Robchiks, 24.aprīlis 2013, 21:19

neskopojies ----normali COPMANI palidzes ar brakiem tikt gala ! apnikusi musu ;galvas; nevariba !
plesigais 24.04.13
man gan lielums otra vieta ,un 2 kg alants atsver 5-6 kg karpu ! azartisks ! ja ir aizdomas par lielajiem lieku pat 04 amortizejoso mono ! sori ,nemusinu , dalos pieredze kamer ZIVIS (karpas) stivas !
Robchiks 24.04.13
Nutji- rokas nost nost no Ventas tevis veel te netruukst!
Nav tas lielums, interesanti ir ķert visas zivis
plesigais 24.04.13
Zinu, bet jau rokas niez.

www.copesnams.lv, 24.aprīlis 2013, 20:48

ja nagi niez pamegini uz alantiem -vot super cope ! un baigi interesanta zivs , nem visu un nem visur ! UN SPORTS _VAU !maza nianse jaatrod kur un uz ko!
Zinu, bet jau rokas niez.
plesigais 24.04.13
Es jau labprāt Ventā uz karpām pasēdētu.

www.copesnams.lv, 24.aprīlis 2013, 20:21

aizmirsti ! karpa un linis vel galigi stivi . vimba un asaris gan nem labi ! nakti lidz 2 vedzeles tarpus osta ar baudu !
Robchiks 24.04.13
Es labpraat peec 3 sutkaam atbrauktu un tavaa "pavisam nedaudz" iebarotajaa vietaa uz breksiiti paseedeetu!
Es jau labprāt Ventā uz karpām pasēdētu.
Robchiks 24.04.13
Par agru apelsiin - veel nav vakars, saelpojos tavus prezentreklaamas materiaalus-shirmis aizkrita!
apelsins 24.04.13
Tu, Raimi, nav pillā?
Robchiks 24.04.13
Sveiciens visiem Ventas uudens maisiitaajiem no plashaas Krievzemes, seezu pa darba lietaam un sapnoju par ventu par pludu , par copiit par piecirtienu un bum bum bum ...vimbu, nekaadas konjaks vai ikri vai RU Skaistules tam visam nesastaaav ne TUVU-Laimiigie............ noveerteejiet to kas jums ir. buushu MAIJAA maajaas, tiksimies!Visiem ne asakas!!!!
whoops 24.04.13
Kas notiek pie Nīgrandes ar vimbu?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs