atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Venta, cope praktiskā

kasix3331 12.03.13
sragiagiaA

Ko tu lec uz deķa?Tev kāds kko teica?sākas atkal muldēšana!
sragiagiaA 12.03.13
Imant, Tev tak pašam tā nepatika, ja Tevi kāds apcēla par 8min brekšu copi, vai to, ka stintes velc maisiem tad, kad tās nemaz upē vēl nav, dzēsies pat no šejienes ārā, un cīnījies ar kamolu kaklā. Nafig Tev tagad darīt to pašu kādam citam? Čomu bariņā tipa paspīdēt? To var arī uz ledus izdarīt, nevis te!
Adrenalins2 12.03.13
Āķi un kā vēl :)
aakkis 12.03.13
Ledus no rītiem nebrakšķ,neplaisā ar tādu lielgabala troksni?
kasix3331 12.03.13
Eu, veči!Ko jūs te kasās!

Šodien bijām uz copi, asarus kādus 10 salasijām, atradu savu veidu kā un kur, un ir ok!Tā arī ir, nesēdēt pie vienas lunkas, bet 5min un pie nākamā...ja ir - piesakās uzreiz!Bija onka, kas labi vilka un vienam pus kule, bet mēs jau tikai ap 12 bijām tajā vietā!Nākamreiz būsim ar gaismiņu jau tur!

Un laiks šodien vnk pasakains, ne vējš, ne aukstums, saules stari un skaisti asari!Ne asakas!
Adrenalins2 12.03.13
E BRIKET
Tu nēsi uz ledus tajā krutajā vietā ar to supper mormišku??????:D:D:D
Tur veči tādus lomu tagad velk un A... arī :D:D
15 asari jau toč ir un brauc pēc mormiškām tagad vēl :D
Brikets, ta Tev grūta dzīve, vienmēr jāzvana māsai, kad kaut ko nevar saburtot portālā :)

Par tēmu būs rīt vai parīt, šodien vēl jāpaārstējas.
apelsins 12.03.13
Par Tēmu.
Vakar paziņas copēja Burtniekos. Lomi kompaškai dažādi - no 4 asariem līdz 6 kg. Veiksmes formula nesēdēt ilgāk par 5 min pie āliņģa. Kur tas asars ir tur uzreiz piesakās.
Brikets 12.03.13
Akmentiņ,man jau nevajag,man māsa filologs ar 2 augstākajām :DDD
Brikets 12.03.13
Negribu nevienu aizvainot,bet,ja jūs te kaut ko rakstāt,tātad kāds to arī lasīs. Varbūt cienīsim viens otru un padomāsim par gramatiku,citādi,daža rakstīto lasot ,acis un smadzenes var izmežģīt!
Aste 12.03.13
Šovakar uz ļurbām laižam ja kāds grib var piebiedroties :)
Aste 11.03.13
Akmen , tur kur rūtaino izvilki manā galā tur ir smukas bedres ,kur vedzeles smukas nāk ārā.
Aste 11.03.13
Šodien mana galā labi ņema kopumā pariniekas 14 rupji asari un 2 brekši un 1 vimba un viens vīrs vimbas un asarus lielus sita ārā uz čortu vakar šim ar nāca labi asari uz čortu.
Nav žēl, ja cilēks prot noķert un arī skaitīt.
"savu" bedri vēl meklēju.. ;)
apelsins 11.03.13
Oi, Josske, sorr! Zinu, ka Akmens Viesis ir sabiedriskais insp. Viņš vienkārši par cietiem un puscietiem sardziņiem izteicās... Līdz ar to neveikla vārdu spēle par tavām vēdzelēm un cietiem sardziņiem sanāca. 4 vēdzeles nav 6 vēdzeles un es domāju, ka Akmens Viesim pat nav iešavies pratā nekas slikts!
josske 11.03.13
kads sakars ar cietumu...........
apelsins 11.03.13
Heijā, heijā, Vārdkali Akmentiņ! Paskaties bildēs kā Josske paņem vēdzeļmammītes bez cietuma..
josske 11.03.13
uz diviem katiem nevar paspet..
O, tad tomēr atvērās. Sagaidīja gan reti kurš to prieku, daudzi cēlās nost.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs